Føl Farveligheden af Linen Fabric

- Mar 14, 2019-

linen curtains


Linned badeværelse gardin

De to sider af livet er i hver detalje, den ene side er ren hvid, og den anden side er et moderne overdrevet mønster. Selv i et lille rum skaber det en atmosfære fuld af glæde. Brug dette multi-lagede stofgardin på badeværelset for at skabe et blødt, drømmende lys. Om sommeren er linnedstoffer køligere, friskere og mere åndbare end ren bomuld.

linen curtain


Plisseret linned stof til dekorative vægge

Brug af stoffer til at berige væggen er en enkel og nem måde at dekorere på. I det stilfuldt indrettede værelse er den plissede linned stof placeret under midterlinjen på væggen, og mode er betagende. Vælg en blank sølvgrå, der passer til den samlede tone i rummet, og fremhæver den visuelle layering.

linen fabric


Linned stof til dekorere senge

De enkle og lyse farver bliver mere og mere populære, og folk er ivrige efter en behagelig og afslappet levende atmosfære for at slippe af med det moderne livs kompleksitet. Vælg et blankt linnedstof til at dekorere hovedgavlen, der fuldt ud viser den glamourøse side af linnedet. Den svage glans af det faste farve stof er ikke fancy, men fuld af charme. Den overdrevne størrelse af sengen og brugen af knapper viser den smukke sten stil i rummet.