Fives Typer af forhængsmetoder

- Oct 14, 2019-

1. Gardinophængsmetode. Det prioriteres med udsmykning af vedhængssnøre mere, afspejler ændring i skyggehoveddesign, blæser, W-form, 3 sider foldet blæserform, rund gardinform til at vente, forskellige skyggehoved og drapes design, bringe forskellige visuelle effekter, dybest set frodig og delikat husstand.

2. Læg hængende metode. Med simpelt og nemt design er det blevet den mest almindelige måde at hænge på i hjemmet, såsom perforering, ring, klæbning og slynge, hvilket afspejler den afslappede og frie atmosfære i livet.

3. Plisseret hængende metode. Under normal omstændighed er det centre lag af to lag og dobbeltlag to slags, gardin på 100 plades monolag bygger uklar følelse, og dobbeltlag 100 flettet gardin kan reducere tabet af centralvarme og kølig luft effektivt, denne slags hænge en lov skal være i stand til at bringe den sans, der lever i en elegant atmosfære.

4. Den romerske forhængsmetode. Det kan vælge i henhold til sæsonbestemte ændringer sat ned eller trække, folde naturligt imellem dem, synes at have stereofølelse, kondolbåndtype, 4 stk. Røgskyfletype, bunden har den anden form som krystaltype, afspejler en livlig og livlig virkning.

5. Dekorativ forhængsmetode. Det er relativt økonomisk og praktisk. På den ene side kan gardinstangen direkte indsættes i topkassen og hænges på væggen uden remskive; på den anden side er det velegnet til små vinduer, der kan være halvdelede for at øge vindernes visuelle virkning. I-plov, håndlavede plov, plov, bænk og så videre, i det delikate design, afspejler den søde følelse af små kvinder derhjemme, så ren og blid ind i soveværelset.