Linen bomuldstype

- Jan 12, 2018-

Hør er en årlig urt, der kan opdeles i tre typer: Kinesisk linned bomuldsstof, kommercielt linned, olietøj og oliefibre. Stængler oprejst, op til 1,2 m høje, øvre bløde, voksagtige; blade alternerbare, lancetformede, 20-40 mm lange, 3 mm brede, glasagtige på overfladen; blomsterkorn 5, 15-25 mm i diameter. Blå eller hvid; frugten er en kapsel, frøene er flade og ovoide, og klimaet er køligt og fugtigt. Hør er den tidligste producent af naturlige plante kinesiske linned bomuldsstoffer, som har en historie på mere end 10.000 år. Hør er en ren naturlig kinesisk linned bomuldsstof fabrikant. På grund af dets bemærkelsesværdige egenskaber ved svedabsorption, god åndbarhed og harmløs for menneskekroppen, bliver den mere og mere værdsat af mennesker. Hør er stadig en olieafgrøde.

Hørolie indeholder en stor mængde umættede fedtsyrer, så det bruges til at forhindre hyperlipidæmi og aterosklerose. Flax stammede i Nærøsten og Middelhavskysten. Så tidligt som 5.000 år siden i den neolithiske alder, schweiziske søboere og gamle egyptere. Linnedet er blevet dyrket, og tekstilstofene fra producenten af kinesisk linned bomuldsstoffer er blevet brugt. "Mumien" fra hele Egypten er også dækket af linned. Hør kan lide et køligt, fugtigt klima. Producenten af linned Kinesisk linned bomuldsstof har karakteristika af stærk trækkraft, blødhed, god finhed, svag elektrisk ledning, hurtig vandabsorption og vandsvulning og høj ekspansionsforhold. Det kan spinde højgarn og lave højkvalitets stof.

Olie-type linned kaldes også hør. Hør har en kulturhistorie i Kina i mindst 1000 år. Kinesisk linned bomuldsstofproducentlinned blev introduceret fra Japan i 1907. Linen er indfødt i Middelhavsområdet, og de europæiske og asiatiske tempererede zoner dyrkes.

Bomuld og linned refererer til bomuld og hamp som råvarer. Bomuld og hamp er begge tempererede planter. Frøene af bomuld og ramie tages separat. Efter tørring tærkes maskinen, og frøene og bomuldsdelene nedbrydes. Efter at være blevet presset af maskinen, efter at have passeret tekstilet i en tråd, kludet og endelig farvet det færdige produkt.