Fire almindelige materialer i sovestof

- Nov 28, 2019-

sofa

1. Viscose

Viscose, fuldt navn viscose fiber. Med "træ" som råmateriale blev fiberen ekstraheret fra naturlig træcellulose. Viskoses hygroskopicitet opfylder de fysiologiske krav til menneskets hud. Det er glat, køligt, åndbart, antistatisk, UV-resistent, farverigt og har god farvningshastighed, hvilket får stoffet til at se mere avanceret ud. Det har essensen af bomuld og kvaliteten af silke. Det er en ægte plantefiber, der stammer fra naturen og er overlegen i forhold til naturen.

2. Bomuld

Bomuld, en årlig urt, har ferskenlignende frugter med hvide fibre og mørkebrune frø. Alle slags stoffer fremstillet af bomuld er det mest velegnede til menneskekroppen. Den er blød i tekstur, varm om vinteren og kølig om sommeren med fremragende permeabilitet. Det kan effektivt absorbere sved på menneskets hud, hurtigt genvinde kropstemperaturen til normal og virkelig opnå effekten af ventilation og svedeabsorption. Det har også egenskaberne antistatisk, anti midd, kløe, ikke let at gnide op, ikke krølle, ikke falme.

3. Linned

Linned er den første naturlige plantefiber, der bruges af mennesker. Fordi det er ufarligt for den menneskelige krop, er flere og flere mennesker opmærksomme på det. Hampfibre er stærk, blød, fin, glat og pæn. For det andet har hampfibre de unikke fordele ved stærk hygroskopicitet, hurtig varmeafledning, friktionsmodstand, høj temperaturbestandighed, ikke antændelighed, ikke let at revne, lille ledningsevne, lav støvabsorptionshastighed, antibakteriel sundhedspleje og så videre. Det er velegnet til militære stoffer med høj udnyttelsesværdi.

4. Polyester

Polyester er en vigtig række syntetiske fibre, der fremstilles ved spinding og efter behandling. Den flade og fluffy form af polyestergarn efter indstilling kan stadig vare i lang tid efter at være vasket mange gange i brug. Polyester har fordelene ved anti-rynke, ingen strygning, ingen pilling, glat og blødt, på samme tid, det har egenskaberne rethed, slidstyrke, let vask og hurtig tørring.

I det almindelige sovestof mangler stoffets komfort og blødhed relativt. Et behageligt stof kan ikke kun forbedre forbrugernes oplevelse, men afspejler også den samlede værdi af et sæt sofa. Generelt vil stoffet vævet af naturligt stof have bedre håndkomfort.