Grå og pulver Soft Home Furnishing, blød og varm, du fortjener at have

- Apr 13, 2019-

Kombinationen af grå og pulver er en klassisk kamp mellem den nordiske stil og INS stilen. Den grå kan øge komforten og renheden i hjemmet, mens den svage lyserøde kan gøre huset mere varmt. Kampen mellem de to er simpelthen Det er en perfekt pasform.

sofa

Den nordiske stil er faktisk enkel og generøs, frisk og naturlig, så vores blanding behøver ikke for kompliceret design, skal bare matche den rigtige farve på det rigtige sted, du kan få en god effekt.

Grå stofsofaer kan bruges i stuen. De grå stofsofaer ser behageligt og enkelt ud. For at undgå at være for enkelt, brug pink puder til at blødgøre det kølige temperament. Det bliver bedre med et tyndt tæppe og vil føle sig varmere.

sofas

En sådan kamp er også godt, hvidt porcelændæk, lagt på en grå stofmåtte, lyserød hvid pude, ser det meget behageligt ud, selv ønsker at lægge sig ned for at mærke det bløde tryk? Kombinationen af gråt pulver har en sådan virkning. Dækets design er stilfuld og smuk, og den kan også bruges som lagerplads. Kort sagt er funktionen meget kraftfuld.

fabric sofa

På denne måde kan stuen sofa ikke kun bruges, men restaurantens dæk kan også udformes på denne måde, som skal være forskellig fra andres hjem.

Udover stueetagen er soveværelset også det sted, vi bruger længst, og komforten i soveværelset er endnu højere, fordi vi vil hvile her, layoutet er godt, vores søvn bliver bedre og det vil gavne os. Liv og arbejde.

Soveværelset kan matches som dette, strøelse er lyserødt, pulveret er ømt og behageligt, og gulvet er dækket af et gråt tæppe for at gøre soveværelset mere varmt.

bed

Eller vi kan også arrangere disse hvide puder, grå ark er dækket, det samme enkle og smukke, især egnet til piger at leve, frisk og naturlig, rosa og øm, blød og dejlig.

home textile

Gråpulver er meget fladt og lysfarve, ikke meget påvirket farve, så det er særligt velegnet hjemme, det kan få folk til at føle sig trygge og fredelige visuelt. Hvis dit hjem er sådan en blød kjole, tror jeg det vil vende tilbage. Hjemme, selvom du er træt, vil du føle dig meget bekymret.