Udskrivning af varmeoverførsel af polyesterstof

- Feb 24, 2020-

"Polyester stof"
Polyester, nemlig polyesterfiber, er en slags kemisk syntetisk fiber. Som en vigtig række tekstilfibre bruges polyesterfibre i vid udstrækning i beklædningsstoffer og industriprodukter.
På grund af dens fremragende formbarhed kan den flade, fluffy eller plisserede form af polyestergarn eller polyesterstof forblive uændret, selv efter at have været vasket i mange gange.
Spredte farvestoffer og varmeoverførselsudskrivning bruges almindeligvis i polyester-stoftryk.
Spred farvestof
Spredte farvestoffer kan klassificeres i type med lav temperatur (E-type), højtemperaturtype (r) og mellemtemperaturtype (SE-type). Spredte farvestoffer kræves for at have en vis sublimationshastighed til udskrivning af rent polyesterstof.
Farvestoffer med lav sublimationshastighed pletter den hvide jord, når de er varmesmeltfiksering, og farvestofferne med lav fikseringshastighed pletter den hvide jord, når de vaskes med vand efter behandlingen. Derfor anvendes middelfarvestoffer (SE) og farver ved høj temperatur (er) for det meste til varmesmeltfixering ved højtemperatur i trykning af polyesterstof.
"Udskrivning af varmeoverførsel"
Transferprint er en udskrivningsmetode, hvor spredte farvestoffer eller belægninger trykkes på papir i henhold til mønstermønster for at fremstille overførselspapir, og derefter overføres farvestoffer eller belægninger på transferpapir til tekstiler under visse betingelser.
Teoretisk set er der fire metoder til overførselsudskrivning: smelteoverførsel, strippingoverførsel, semi våd overførsel og gasfaseoverførsel. Blandt dem er den mest almindeligt anvendte metode til polyesterstof dampoverførsel, også kendt som sublimeringsvarmeoverførsel, eller varmeoverførsel til kort.
De spredte farvestoffer på transferpapir er flygtige og har stor affinitet for polyesterstof. I processen med kontaktpresning overføres farverne på papir til stoffet gennem forgasning sublimeringsvarmeoverførsel.
Tryk af varmeoverførsel er især velegnet til udskrivning af små sorter af sorter. Det behøver ikke efterbehandling efter udskrivning, reducering af forurening og hører til ren behandling. Mønstrene, der er trykt ved varmeoverførselsudskrivning, er rige og farverige, rige på lag, stærke i mønsterydelse og få i udskrivningsfejl. Det er velegnet til udskrivning af fotografiske mønstre og geometriske mønstre med naturtro mønstre og høj kunstnerisk karakter.
"Krav til varmeoverførselsudskrivning af polyesterstoffer"
01
Generelt findes der ikke noget forbehandlingsudstyr i transferprintfabrikken, så polyesterstoffet skal vaskes, bleges (farves), sættes og blød før udskrivning.
02
Kun lysfarvede stoffer, som bleget og naturligt hvidt, kan bruges til udskrivning af bundklæde, og lysfarvede mønstre kan ikke udskrives med mørke stoffer.
03
Temperaturen i varmeoverførselsudskrivning ligger generelt i området 150-200 ℃. På grund af den høje temperatur vil alle former for belægning af stoffet blive beskadiget, så når det skal behandles igen, udskrives det generelt først, derefter belægning, komposit og andre efterbehandlingsprocesser.
04
I processen med varmeoverførselsudskrivning vil forskellige stoffer have forskellig krympning under høj temperatur, generelt i betragtning af krympningen på 2-3%. For trykte stoffer med høje krav til placering af dørpanel eller mønster, skal forhandleren være særlig opmærksom på færdiggørelsen af farvningsanlægget.
05
Ved varmeoverførselsudskrivning vil effekten af stofudskrivning være forskellig med forskelligt overførselspapir og blæk.
Kvaliteten af udskrivningspapir påvirker effekten af mønster. Overførselspapir med dårlig kvalitet har flere farvepletter og papirmasseplader, hvilket er let at fremstille farvepletter; overførselspapir med god kvalitet er alt papirmasse, der ikke har nogen farvepletter og hvide pletter efter stoftryk.
Blæk bestemmer farvehastigheden på trykt stof.
06
Når du udskriver korrektur, er digital korrektur bare for at lette bekræftelse af mønster, og der vil være nogle forskelle med bulk prøver. Overførselsudskrivning af polyesterstof er endelig baseret på standarden for de store varer i trykkerifabrikken.