Hvor højt er gardinet fra jorden

- Apr 08, 2019-

For en familie kan ingen lide deres egne handlinger i andres øjne. Fra dette synspunkt har forskellige indendørs områder forskellige standarder for beskyttelse af privatlivets fred. Det offentlige aktiviteter område af familiemedlemmer som stuen har lavere krav til privatlivets fred. De fleste af familiens stuer åbner gardinerne og er i de fleste tilfælde indrettet. For soveværelset, toilettet mv. Kan folk ikke kun se det, men de kan ikke engang se skyggen. Derfor er det mest grundlæggende krav ved installation af gardiner at dække vinduerne tæt og samtidig tage hensyn til gardinens dekorative virkning.


Gardinerne på gulvbelægningen hele vinduet. Generelt vil der være et hul på ca. 3 cm efter installationen. Selvfølgelig, hvis gipslinjen er fastgjort, bliver den bredere for at nå syv eller otte centimeter. Forgange, normalt i mellemrummet på 2-5 cm, og nogle mennesker kan lide at trække til jorden, det er at have trægulv eller tæppe i soveværelset, gardinerne trækkes til jorden, der kommer ikke noget lys ind i soveværelse, når du sover Det vil føles bedre. Derudover skal vi se på det materielle problem. Hvis det er et lyst og elegant gulvtæppe, kan vi være længere. Hvis gardinet hovedsagelig bruges til at blokere lys, bliver det tykkere og kan reduceres i længden.


For almindelige gardiner afhænger det af den anvendte farve. Hvis gardinerne med lyse farver er højere end jordens højde, skal gardinerne i mørke farver være lavere, og afstanden fra jorden er 15 cm.

KONTAKT OS!

HANGZHOU DC HOME TEXTILE CO., LTD

Tlf .: 86-571-86176909

Mobil: 86-15858150406

Email: TONY@DCHOMETEX.COM