Sådan vælges en sofa

- May 24, 2019-

● Se på sofaens skelets soliditet

 

Sofaenes soliditet er relateret til sofaens liv og kvalitet. Den nemmeste måde er at løfte den ene ende af sofaen. Når elevatoren er 10 cm fra hinanden, skal du kigge på sofaens anden ben fra jorden. Hvis den anden side også er ude af jorden, betyder det, at sofaen er stærk og kvaliteten er god. Uden at forlade jorden, er materialet i skelettet ikke stærkt nok, eller skeletet er ikke stærkt nok.

 

● Andet for at se sofaens påfyldningskvalitet

Mængden og kvaliteten af sofaens indre sikrer brugerens oplevelse og sofaens levetid. Ved at trykke armlen og ryglæn i sofaen for hånden, såfremt trærammens tilstedeværelse er tydeligt mærket, viser det sig, at sofaens dæmpetæthed ikke er høj, og elasticiteten ikke er god nok. Sofaen ramme, der nemt kan trykkes, vil også fremskynde slid på sofaen og reducere sofaens levetid.

● Tre ser på sofaens modstandsdygtighed

Sofaens modstandsdygtighed indikerer, om sofaen er fleksibel eller ej. Den gode elasticitet kan sikre folkets komfort. Sofaens rebound elasticitet kan falde frit på sofaen, og kropen er i det mindste skubbet af sofaen. Mere end 2 gange betyder det, at sofaen er elastisk og har længere levetid. Det anbefales dog ikke at gøre det så ofte, hvilket forårsager for stort tryk på sofarammen for at beskadige skeletet.

● Fire kig på sofaens detaljer

Kontroller sofaens detaljer omhyggeligt. Åbn lynlåsen på den matchende pude, observer og rør den indvendige foring og påfyldning med hånden; løft sofaen for at se om bunden behandles omhyggeligt, om sofabenene er lige, om overfladebehandlingen er glat og om der er skridsikre måtter og andre detaljer på bunden af benene. Kvaliteten af en god sofa er også raffineret i detaljerne.

● Fem ser på sofaens overflade

 

De materialer, der anvendes på sofaens overflade, gør os ofte i kontakt. Hvis du bruger ringere produkter, vil det forårsage hudirritation. Tryk på sofaens overflade med din hånd for at se om der er hudirritation. Vær opmærksom på, om stoffet i hele sofaen er ensartet i farve, om leddelene er faste og flade, og håndværkene er fine.