Hvordan vælger jeg en sofa?

- Feb 12, 2020-

En sofa af høj kvalitet, normal tilstand, daglig brug, kan bruges i mindst ti år. Der er mange luksuriøse sofabutikker online og offline, der ofte offentliggør, at deres produkter kan garanteres i ti år. Bare lyt til det. Der er mindst et par tusinde fabrikker i Kina, der fremstiller polstring, der lukker hvert år. De grundlæggende mærker i offline butikkerne har ændret sig en gang i tre år. Det er lidt mere budget. Svampen ældes ikke i mange år. Bandagefjederen er bedre, og den vil ikke kollapse i mere end ti år. Vi eksporterer den til et par hundrede jin-spøgelses fyr i så mange år, men vi har ikke hørt om den ødelagte sofa. Brug stoffet bedre, så det ser godt ud og føles behageligt.


Først: Hvis du vælger tre-personersofa, hæves budgettet til mere end 3000. Omkring 3M L-formet sofa, er budgettet hævet til ca. 5000. Budgettet for den enkelte sofa blev hævet til femten. Først da kan du vælge et produkt med god kvalitet. Under denne pris bør vi ikke overveje den.

For det andet: offline-produkter køber specielle salgsfremstødsmidler. Der er mindst 40 aktiviteter i offline butikker om et år. Aktiviteterne er normale. Betal ikke, så snart du lytter til aktiviteter. Køb ikke topvirksomheder til online produkter. På denne måde kan vi bruge mindre penge.
For det tredje: den fyldte sofa af høj kvalitet er den samme og den samme. Det understreger god støtte. Basislaget er svamp med høj tæthed og høj modstandsdygtighed (fyldning med svamp med flere lag og forskellige tætheder bruges normalt til at spare penge). Overfladelaget vil være latex eller dun eller hukommelsesbomuld (ikke dyrere end svamp af høj kvalitet, bare for at gøre en lille forskel i siddefølelse)
I det forrige svar talte vi meget om udfyldningsdelen. Her taler vi om forårets bandagedel. Bandage af høj kvalitet sikrer servicestyrke og liv. Den galvaniserede serpentinfjeder er ikke let at rustne og giver god rebound. Den strukturelle fjeder forbinder og styrker for at forhindre forskydning og unormal lyd.

For det fjerde: den største enkeltomkostninger til gummi ved stofsofa er stof, der intuitivt kan afspejle produktets kvalitet. Generelt må sofaen med dårligt stof ikke have en god indre ramme (ansigtet er ikke godt, og foringen er ikke så god).