Sådan vælges en solid farve gardin stof

- May 10, 2019-

1. Vælg en farve, der ligner eller dybere end indretningens farve

Dette er en mere almindelig metode til farvevalg. De tilsvarende farver gør hele rummet farve ensartet, ikke let at lave fejl. Gardinerne, der matcher farven på stuen sofaen har en svag følelse, men de ser særligt behageligt ud.


2, Vælg den fremtrædende farve i rummet

Et værelse med sort og hvid aske vil se lidt ensformet ud, designeren vil tilføje en fremhævningsfarve til rummet for at gøre rummet mættet, og gardinerne kan også vælges med henvisning til det fremtrædende farvesystem.

Den fremtrædende farvetone vises normalt på nogle små genstande, såsom bordlamper, puder osv. Gardinernes blå farve og puderne på sengen og de blå blomster på bordet vil fremstå meget harmoniske. Men prøv at undgå det i soveværelset

Hvis farven er for høj, vil skyggepåvirkningen påvirke søvnkvaliteten. Hvis du kigger rundt og ikke mærker farven, så vælg farven for at blive vist mere


3, Værelset er for simpelt, vælg din favorit

Hvis farven på dit hjem er simpel sort og hvid, og så brug sorte eller hvide gardiner, er værelset lidt kedeligt, så du kan følge det andet princip og købe nogle af de samme farveartikler til at sætte afsted.

CARTAINKONTAKT OS!

HANGZHOU DC HOME TEXTILE CO., LTD

Tlf .: 86-571-86176909

Mobil: 86-15858150406

Fax: 86-571-89267909

Email: TONY@DCHOMETEX.COM