Hvordan man vælger og matcher er et meget vigtigt valg.

- Mar 02, 2020-

Gardin optager en stor andel af boligindretning. Hvordan man vælger og matcher er et meget vigtigt valg. Lad os først popularisere den grundlæggende viden om gardin først.
Gardiner er opdelt i to dele: gardintøj og gardinstang. De fleste af de gardiner, der ofte bruges i familien, bruges i kombination med gardintøj og gardingarn. Gardineklud kan opnå en god dekoration og skyggeeffekt, og vinduesskærmen kan bruges alene til at opnå skygge uden skygge. Der er også familier, der kan lide at bruge formen af rullende skodder. Selvfølgelig skal dette være baseret på den overordnede rumstil.
Gardinstyringstilstand er opdelt i manuel og elektrisk. Elektrisk gardin er mere og mere populær i familien. Forskellen er, at gardinsporet er indstillet til elektrisk spor. Hvis du planlægger at installere elektrisk gardin, skal du huske at reservere stikket på forhånd.
Gardinens åbnings- og lukningsmetoder anvender for det meste disse tre slags:
1. Dette er den mest almindelige gardinstil. Denne type stil er enkel, uden dekoration, størrelsen er tilfældig, hængende og løftende er meget enkle, velegnet til de fleste vinduer.
2. Denne form for udklækningsgardin er også meget almindelig. Det kan dekoreres ved at binde en bue i midten af gardinet. Gardinet kan løftes til den ene eller begge sider for at danne en blød bue, som er meget smuk.
3. Lintelgardinstilen er mere kompliceret, men dekorationseffekten er bedre. Det kan dække den ru fortøjningsskinne og afstanden mellem forhængstæppet og taget, hvilket gør interiøret mere pænt og smukt.
Materiale af gardintøj
Gardinstof er generelt naturlig bomuld, kunstig bomuld, polyester, akryl og så videre.
Når du vælger gardinklud, foreslås det at bruge bomuld eller linned klud og forsøge at bruge mindre kemisk fiberduk, som har dårlig luftpermeabilitet og en bred vifte af stofkunst. Når de vælger stof, har folk en tendens til at fokusere på valg af mønstre, så de ikke forklarer en ad gangen. Hvis du er interesseret, kan du gå til Baidu.
Størrelse på gardintøj
Højden på en rulle af klud er fast, så gardintøj kan opdeles i klud med fast højde og klæde med fast bredde.
Der er to slags klæder med fast højde: 2,8 m og 2,1 m. Specifikationen for klæde med fast bredde er 1,45M. Når du køber gardiner, så spørg mig om, at du er meget professionel.
Når du vælger stof, skal du også spørge om mængden. For at sælge mere stof, vil mange virksomheder fortælle dig at lave plov og collager. Grundlæggende skal hvert vindue øge prisen på en eller to meter klud, hvilket ikke er det værd. Du kan indstille afstanden mellem foldene. Det er godt at tilføje en del af det faktiske køb. Sidste gang jeg bestilte gardiner, sagde jeg fem meter stof. Da jeg var færdig med markeringen, sagde butikken, at det var en stribet klud, der skulle sys sammen for at gøre det ensartet og smukt. Til sidst købte jeg syv meter stof. Det er en skam, at du ikke diskuterede det. Efter bestillingen af stoffet kræves også tilbehør. Tilbehør til gardiner skal være udstyret med stofbælter, blonder, styreskinner, kroge, remskiver, vedhæng og andet tilbehør. Nogle butikker er kun opmærksomme på prisen på stof, når de køber gardiner. Hvis de ikke foretager en omhyggelig beregning, vil de få en masse penge. Nogle butikker debiterer kun arbejde og stof. Faktisk er prisen inkluderet i stoffet. Hvordan man sparer penge? Vi skal sammenligne prisen før vi bestiller. Selv tilbehør kan købes på Taobao, hvilket er meget billigt. Der er også gardinens tophøjde på 2,8 meter, generelt er 2 meter nok, overskudsmaterialet sparer en masse, betaler nogle arbejdsomkostninger for at bearbejde til pudebetræk, bordklud er mere omkostningseffektivt.
Gardinskinner er generelt lavet af metal og træ, og de fleste af dem er lavet af legering. Da vinduesstangen er blevet brugt i lang tid, skal vi vælge den med god kvalitet, og installationstilstanden er opdelt i åben og skjult. Nu er den romerske pol med åben dekoration blevet hovedstrømmen af gardinstangen med god dekoration. Installation er skjult i gardinkassen, og mange er blevet fjernet. Sporet er opdelt i enkelt spor og dobbelt spor. For at installere gasbindeforhæng skal dobbeltspor være installeret.