Sådan vælges gardiner til hjemmeforbedring

- Dec 24, 2019-

Europæisk klassisk maleri og moderne minimalistisk stil kan siges at være de to største interiørstilarter i moderne familier. Især indretningen af unge mennesker har en tendens til enkel dekorationstil. Vægten af dekorationen er på hjemmegardiner, blonder, gardiner, frynser og fusioner. I denne stil er der mere metalliske teksturer og solide farver. Eller gardiner med geometriske mønstre. Vi kan også vælge trægardin. Dette understreger personlighed.


Europæiske klassiske stil til boligindretning er generelt stor stue med store vinduer. For denne type lejlighed skal du vælge gardiner med stærk struktur, såsom avanceret fløjl, silkeprodukter, jacquardstoffer osv. Du kan også vælge et hampstofstof af bedre kvalitet. Farver og mønstre er tilsvarende valgt i luksuriøse, varme, rolige toner, såsom varm rød, brun og guld. Det er bedst at bruge det nødvendige tilbehør til gardiner, såsom stærkt dekorative vinduesgardiner og delikat luksuskant. Kan være prikken over i'et. Den største funktion ved den klassiske stil er den luksuriøse atmosfære.


Gardiner matcher ét: sort og rød match er god til at forbedre søvnkvaliteten

Hvis gardinerne i stuen skal tale med gæsterne, er gardinerne i soveværelset hovedsageligt designet. I det varme, romantiske og private soveværelsesrum beskytter gardiner ud over den dekorative effekt også det vigtigste privatliv og justerer lyset. "Mørke gardiner i soveværelset kan vælge mørke stoffer, der har god skygge og kan fremme søvn. Især er rødrøde gardiner et godt valg for søvnløshed." Når du åbner døren, tiltrækker gardinernes overlegenhed i stuen altid den mest opmærksomhed, og indretningen af stuen viser fuldt ud smag og forfølgelse af værten i gæsternes øjne. Derfor skal valget af gardiner i stuen være særlig opmærksom på ejerens personlighed. Det anbefales, at gardinerne skaber en anden atmosfære.

Gardindesignet i børneværelset kombinerer barnets natur. Generelt vil gardinerne vælge søde komiske design med lyse farver og individuelle former for at behage ejeren. Det er vigtigt at bemærke, at fordi børn er født med sport, skjuler de sig undertiden med gardiner eller bider gardiner med deres tænder, så når du køber gardiner til børn, skal du overveje spørgsmålet om et sundt miljø fuldt ud.


Gardiner, der matcher to: Valg af farvestilarter og sovetone

Generelt i det moderne interiør kombineres farven og designet på gardinerne i stuen med sofaen i stuen ved hjælp af hamp eller polyester bomuld. Farven på farven vedtager lysfarvede nuancer som gul, off-white og lysegrå. I europæisk stil er gardinens nuancer for det meste kaffefarver, guld, mørk kaffe osv. De kinesiske stilarter er hovedsageligt røde og brune. Dette vælger standardloven for gardinet. Integrering af gardiner med dekorativ stil og boliglayout afspejler fuldt ud denne regel.

Foruden farve beskriver forskellige gardinhoveder og tilbehør også "udtryk" fra forskellige hjem. Forskellige gardinhoveder, enten generøse eller fornuftige, eller følelsesmæssigt romantiske eller intellektuelt elegante, fortæller en anden stemning usynligt.


Gardiner, der matcher tre: Blandede gardiner kan vaskes og vil ikke krympe

Valget af sommergardiner er meget vigtigt. Du kan vælge værelser, der er gode hver dag, såsom studieværelser, børneværelser og badeværelser. Flere persienner og gardiner med god lysisoleringsydelse. Det er ikke kun lyst og smukt, men det kan også blokere varmen fra vinduet.

Gardinens æstetiske virkning på konfigurationen af hjemmemiljøet er indlysende. Når vi vælger gardiner, skal vi ikke kun være opmærksomme på æstetik, men også overveje funktioner. For eksempel ved valg af materialer har forskellige værelser forskellige miljøer, så det er nødvendigt at overveje gardinernes funktionalitet fuldt ud. Køkken, toiletter osv. Er egnede til brug med fugtig, olierøg og skodder. Derudover bruger lounger og te-rum også træ- eller bambusgardiner og balkoner Letfaste, hårdt-til-fedtede gardiner; undersøgelsen kan vælge tekstiler med god lysoverførsel, hvilket kan hjælpe med at lindre fysiske, mentale og tænkelige problemer.

Det er værd at bemærke, at mange forbrugere ignorerer den skrumpende pude af stoffer. På nuværende tidspunkt, selv om der ikke er nogen standard for kontraktreduktion i Kina, på grund af den klare implementering af udenlandske standarder, er dens praktiske og bekvemmelighed sameksistens, så kunderne tydeligt kan kontrakt, når de køber og efterlader rigelig beløb. På gardinstoffer er bomulds-, linned-, silke- og uldstoffer velkomne af forbrugerne, men stofferne i disse stoffer har vist sig at have en vis grad af svind. I gardiner af rayon og syntetisk fiber er de elastiske, modstandsdygtige over for falmning og rynkebestandige. Andre aspekter er bedre end bomulds- og linnestoffer. Imidlertid er mange moderne tekstiler fremstillet ved at blande naturlige fibre med rayon eller syntetiske fibre og har længden af begge.

Hvis du kan lide personlighed, kan du bruge to garnstykker til at prøve andre forskelle. I dit yndlingsrum kan du tynde bundlaget med farverige mønstre for at gøre lysere farver til det øverste lag og skjule mønstre på bundlaget. I tillæg til effekten af forskellige lys i og uden for huset, producerer det forskellige effekter og er meget smuk. Følelsen af "ønsket om sprog skammer sig" i den kinesiske stilkultur, og en hallucinogen farve, der ligger i kappen, har frembragt en ubeskrivelig eksotisk følelse. Livet i et sådant rum vil helt sikkert blive betragtet som mere. Denne mantel er ikke en meter fra 100 yuan til tusinder af yuan afhængigt af kvaliteten og mønsteret.