Sådan vælger du strålingsbeskyttelse gardinstof

- Mar 22, 2019-

Strålingsbeskyttelsesgardinet er lavet af metalfiberblandet stof og er et gardin med funktionen at reducere eller afskærme elektromagnetisk stråling og elektrisk bølgestråling. Hvordan vælger du stoffet i strålebeskyttelsesgardiner?

På nuværende tidspunkt omfatter strålebeskyttelsesgardinerne på markedet hovedsageligt bomuld, hamp, gasbind, satin mv. Gardinstofstrukturen omfatter naturlige fibre, metalfibre, rayonfibre og syntetiske fibre. Det anbefales at vælge i henhold til anvendelsesområdet, når du vælger.

1, Bomuld, hamp er et almindeligt anvendt materiale til gardiner, let at vaske og udskifte, egnet til soveværelset.

2, Garn kvalitet anti-stråling gardiner er meget dekorative, der er ren bomuld, hamp, polyester, silke, men også råvarer blandet vævet. Processen kan opdeles i: trykt klud, farvet klud, farvet klud, jacquard klud og så videre. Farven er også opdelt i tre farver i den kolde og varme, og den er opdelt i gennemsigtig og gennemskinnelig i henhold til miljøet, uigennemsigtig osv., Som kan forbedre dybdefølelsen i rummet og har god lysoverførsel og er velegnet til brug i stuen og balkonen.

3, badeværelset, køkkenet skal vælge en mere praktisk, let at vaske stoffet, stilen stræber efter at være enkel og glat, ændre den enkle stil af linjen og farven på en enkelt.

4, Studienes gardiner skal vælge lys, lyse stoffer, stoffet føler og overordnet matchende stil, lys farve, hjælpe med at slappe af og hjælpe med at tænke.


curtains