Sådan renses puden korrekt

- Sep 29, 2019-

1. Vask aldrig pudebetræk ofte uden at vaske puder:

Nogle mennesker vasker pudebetræk regelmæssigt, men vasker aldrig puder. Fordi mange mennesker synes, at pudebetræk er nok til at beskytte puden, så længe pudeskuffen rengøres til tiden, kan det holde puden ren og hygiejnisk. Faktisk ellers udskiller vi utilsigtet sved og så videre trænger ind i puden, avler bakterier, forårsager allergier og sygdomme, så vi er nødt til at rengøre puden hver 3. til 6. måned.

2. Den rigtige måde at vaske med hånden på:

Brug mildt rengøringsmiddel til at vaske; læg puden i vaskeopløsningen, tryk puden kontinuerligt med hånden, indtil den vaskes, og det overskydende vaskemiddel skal presses ud. Rengør vand, indtil puden skylles rent, og skub til sidst det overskydende vand tørt. Læg puden flad og tør, så den bliver mere blød og fluffy.

3. Pude til maskinvask skal være opmærksom på:

Brug mildt rengøringsmiddel til at vaske; brug stor vaskemaskine, kan vaske to puder på samme tid. Hvis der kun er plads til en, er det bedre at vaske med et håndklæde for at afbalancere vandstrømmen; hvis tørret, er puden lettere at gendanne den originale elasticitet og mere blød og fluffy.

4. Forskellige puder rengøres og vedligeholdes forskelligt:

Latex-pude skal blødlægges i koldt vaskemiddel, vaskes gentagne gange med rent vand efter forsigtigt presning med hænderne og derefter indpakkes i tør klud. Efter at have absorberet det meste af vandet, kan det lufttørres på et køligt sted. Udsæt den ikke for solen for at undgå forringelse og oxidation af materialet. Dunpude kan ikke vaskes i vand, fordi det er let at kugle i vand. Under vedligeholdelse kan du klappe puden med dine hænder for at holde den fluffy og tage den til det ventilerede sted for at blæse, fjerne sved og vanddamp. Hvis puden virkelig er beskidt, kan den sendes til tørrenseren til rengøring.