Hvordan man brugerdefinerede gardiner

- May 08, 2019-

Gardin stof er et af de vigtigste elementer i hjemmet softcover design. De fleste gardiner besætter et stort område af forvæggen. I den bløde udsmykning af hjemmet kan den bestemme rummets overordnede bløde stil og fremhæve ejerens karakter og smag.

Blød komponent 1, skygger

En af de vigtigste funktioner i gardiner, skyggen af forskellige gardin materialer er også anderledes. Mange vælger efter deres egne krav, når de køber. Hvis du vil sove komfortabelt i weekenderne, er det bedre at vælge en god skyggeffekt for soveværelset. Det bedste af gardiner, bomuld eller flockede stoffer. I undersøgelsen behøver restauranten generelt ikke for meget lys, du kan bruge persienner til lysjustering.


Blødt element 2, lydisolering

Undersøgelser har vist, at når indendørs støjforurening fortsætter med at nå 30 decibel, kan det forstyrre normal søvn. Derfor er det meget vigtigt at vælge et gardin med lydabsorberende effekt. Generelt, jo tykkere gardinet er, desto bedre lydabsorptionseffekt og god kvalitetstæppet kan reducere den eksterne støj med 10% -20%.

Bløde elementer 3, skygge

I foråret og sommeren skal gardiner overveje problemet med skygge, og det flockede gardinstof er tykt og har en god negativ dækning.

 

Bløde elementer 4, juster stemningen

Hvis gardinens farve er for dybt, vil det få folk til at føle sig deprimeret efter lang tid; farven er for lys, hvilket får folk til at føle sig irriteret. Faktisk er det ikke noget problem at gå til det enkle og enkle, vælge lysegrøn, lyseblå og andre naturlige, friske farver, der kan gøre folk lykkelige; folk, der er tilbøjelige til søvnløshed, kan du prøve at bruge røde og sorte matchende gardiner, hjælpe med at falde i søvn så hurtigt som muligt.