Sådan identificeres linnestof

- Nov 19, 2019-

1. Berøringsmetode

Rent linnestof af høj kvalitet er vævet med oakum. Vi kan holde stoffet tæt og lade det gå. Hvis stoffet har rynker og føles koldt, er det det ægte hørstof.

2. Observation af forstørrelsesglas

Riv lidt silke fra stoffet, der skal identificeres, læg det under lyset og observer det med et forstørrelsesglas på mere end 10 gange. Hvis du ser bambus- og skystrimlerne på stoffet, er det sandt.

3. forbrændingsmetode

Tag lidt stof og tænd det med ild. I processen med at brænde, hvis du lugter lugten som brændende papir, og efter afbrænding er stoffets grå gråhvid, er det sandt. Hvis stoffet i forbrænding af sort røg, lugter meget dårligt, er det absolut falsk.

4. Vandvaskemetode

Vask stoffet i vand og hæng det til tørre. Efter tørring, hvis stoffet ikke krymper til vand og føles blødt, er det ægte linned.

5. Testmetode for kaustisk sodavand

Du kan tage lidt kaustisk soda (natriumhydroxid) vand og hælde det på stoffet. Hvis det sted, hvor stoffet hældes kaustisk sodavand bliver brunt, er stoffet ægte linned.

6. Vand-nedsænkningsmetode

Tag et vandbassin, læg en tallerken med vand, og sæt stoffet ind i det for at bløde i et par sekunder, før du tager det ud. Hvis stoffet optager vand jævnt og ikke skifter farve, er det lavet af ægte linned.