Sådan installeres mørklægningsgardiner

- Jun 10, 2019-

Om vinteren er folk ivrige efter solen; om sommeren er folk bange for solen. For at reducere solens stråler kan de installeres med mørklægningsgardiner for at blokere varmeoverførslen og beskadige møblerne. Ved installation af mørklægningsgardiner skal du først finde ud af placeringen af installationen, derefter kontrollere, om det har betingelserne for installation af mørklægningsgardiner, forbered derefter de tilsvarende materialer, planlæg dens installationsposition og til sidst bestemme den specifikke installationsplan for mørklægningsgardiner .

curtain

Installationsmetode for b manglende gardin


1. Installation af mørklægningsgardin - placering


(1) Mål først den faktiske størrelse på vinduet, og sammenlign det derefter med gardinstørrelsen. Størrelsen på førstnævnte er mindre end størrelsen på sidstnævnte. Du skal være opmærksom på dette.


(2) Forbered linjepositioneringen, mål den faste hulafstand og størrelsen på det spor, der skal installeres, og bestemm derefter den aktuelle krævede afstand og afstand.


2. Installation af mørklægningsgardin - gardinspor


(1) Gardinskinnerne er opdelt i enkelt, dobbelt eller tredobbelt spor. Når vinduesbredden er større end 1200 mm, skal gardinstængerne have en frakoblet position. Det frakoblede interface skal være let bøjet og forskudt. Rodbøjningen skal have en blid kurve. Forbindelseslængden er større end 200 mm.


(2) Gardinboksen skal først spores. Hvis det er et tungt gardinspor, er det nødvendigt at tilføje flere maskinskruer; den mørke gardinkasse skal være bageste spor; det tunge gardinspor skal have krypteringsafstand, så glem ikke, træskruestørrelsen er større end 30 millimeter.


(3) Når du installerer løfteklemmen, skal du først dreje klemmen 90 grader for at få den til at passe til banen, og brug derefter selvskærende skruer til at installere løfteklemmen på toppladen. Hvis strukturen er konkret, skal du øge ekspansionspiltråden.


3. Installation af mørklægning - gardinstang


(1) Justér først forbindelsesarmaturet, fastgør derefter stangen eller ledningen, træk den til fastgørelsen og fastgør den, dens vandrette position skal være i overensstemmelse med rummets højde.


(2) Installer standard gardinspor, dens basebredde er over 15 cm, og det enkelte spor kan reduceres i henhold til den passende situation. Skibsføreren skal forstå det godt.


(3) Juster positionen efter installation, gulvstående gardiner eller gardiner, der hænger over bordpladen. Når du installerer skinnerne, skal du forhindre, at vindueskarmerne bliver blokeret og ikke smukke.


4. Installation af mørklægningsgardiner - test


(1) Kontroller først, hvordan dens udseende, hvis der er unormale problemer, først justeres en efter en, og kontroller derefter den kompakte type af hver grænseflade, kan du løse det igen.


(2) Prøv at trække gardinerne, kontroller, at trækningen er fleksibel, hvis du støder på modstand, skal du ikke bruge brute kraft, langsomt øge styrken til at prøve, og fortsæt derefter med at kontrollere mørklægningsgardinerne, der er installeret indendørs, hovedsageligt blokerer sommersolen, fordi dens temperatur er for høj. Der er en vis varmeblokkende virkning, hvilket er, hvad alle ved. Ved installation af mørklægningsgardiner skal materialerne i gardinerne først afklares for at undgå skader under konstruktionen og til senere vedligeholdelse.