Sådan vedligeholdes bomuldsstofstof?

- Oct 25, 2019-

Bomuldslinnestof er den generelle betegnelse for blandet bomuld og linned. Blandet bomuld og linned refererer til tekstilprodukter fremstillet af bomuld og linned i en vis andel. Bomuldslinnestof kan bruges til at fremstille alle slags tøj. Sammenlignet med andre stoffer er fordelen ved bomuldslinnestof, at de er billige.

Cotton Linen Fabric

Hvordan vaskes og vedligeholdes der imidlertid bomuldslinned?

① Teksturen i bomuldslinnetøj er blød. Hvis du bruger vaskemaskinen til at ryste dem, er det let at deformere og rynke tøjet, så det er bedre at vaske dem med hånden med sæbe. Når der er for meget tid og energi til håndvask, når det er nødvendigt at vaske maskinen, kan du lægge tøjet i den genanvendelige tøjpose og derefter bruge det blide gear på vaskemaskinen til at vaske dem.

White Hvid bomuldstøj er let at vaske mere og mere gult. Du kan tilføje vaskepulver i kogende vand, nedsænke tøjet, koge dem i ca. 30 minutter og gøre dem hvide og rene.

③ Når du vasker sort bomuld eller linnedstøj, skal du tilføje noget stærk kaffe eller te i det sidste skyllevand for at gøre noget falmet tøj sort som før.

④ Bomuldlinetøj i national stil mister deres flydende farve, når de vaskes for første gang. Du kan tilføje lidt salt til vaskevandet for at fastsætte farven.

⑤ For alle slags pletter på linnestof er fjernelsesmetoden den samme som bomuldsstof, men hvis der er et lille cigaretforbrændingsmærke på linnestof, kan det fjernes ved at aftørre med et stykke citron og derefter tørre i sol et stykke tid.