Sådan matcher du sofa og pude

- Oct 30, 2019-

For stofsofa er pude et af de nødvendige bløde tilbehør. I stuen kan en rimelig kombination af blødt tøj ofte være prikken over i'et, hvilket spiller en betydelig rolle i atmosfæren i hele rummet.

sofa and cushion

Lædersofa + lys gul pude

Dette er en sød lys gul pude med en lædersofa. Det er ikke imod smagen. Det er dekoreret med grønne dekorationer på tebordet. Det er unikt. Kombinationen af gul og lysegrøn tilføjer en masse vitalitet til hele husstandstilen, som er moderigtig og smuk.


Hvid sofa + lyserød pude

Dette afsnit bruger kollokation med varm farve, lyserødt og hvidt mønster kaster kollokation mælk hvid sofa, giver en person langsom følelse. Sofa, pude farve og vægmaleri farve matcher meget, enkel og varm.


Lys gul sofa + uregelmæssig mønsterpude

Puden med uregelmæssigt mønster ser rodet ud, men den er smuk og moderigtig med den lysegule sofa uden rodet følelse. Stilen med sofapude og vægmaleri er også meget samlet.


Polstret lavt kabinet + gul, mørkegrøn pude

Strengt taget er denne sofa en gruppe af lave skabe, der kun er afhængige af væggen. Opbevaringsfunktionen kan tilfredsstilles under det lave skab. Hynden på toppen er en dejlig sofa. Sofa kastepude med gul, mørkegrøn hovedfarve, farvehopp iøjnefaldende, meget flot. Sidder du i sofaen og tager en bog i skabet, er det ikke meget behageligt?