Identifikation af stofkomponenter i beklædningsstoffer — sensorisk metode

- Dec 20, 2019-

Ren bomuldsklud: Glansen af rene bomuldsstoffer er blød, med garnhoveder og urenheder udsat på kludets overflade; blød, varm og dårlig elasticitet; stoffet er klemt og løsnet, og rynkerne er åbenlyse og ikke let at falme; Hvis du trækker i et par garn, der drejer sig, varierer fiberens længde, generelt mellem 25 og 35 mm, vil fiberens styrke øges, når den er befugtet med vand.


Polyester / bomuldsklud: Udseendet på polyester / bomuldsklud er lyst, kludets overflade er glat og glat, næsten ingen garnender og urenheder kan ses; tekstiloverfladen føles glat og fast, og elasticiteten er god; når stoffet klemmes med hånden, er foldet ikke tydeligt, og det vil snart vende tilbage til sin oprindelige tilstand; garntællingen er generelt tyndere, og farven er lys og elegant; garnstyrken på stoffet er højere end bomuldsstof.


Viscose fiber klud: lyse og lyse farver, observer nøje lyset mellem fibrene; stoffet føles blødt og glat; Stoffet er blødt og glat, når du har klemt det, folderne er tydelige og ikke lette at trække sig tilbage; garnets styrke formindskes efter befugtning med vand, og stoffet gennemvædes i vand efter fortykkelse og hærdning.


Rene uld kamgarn uldstoffer: Rene uld kamgarn uldstoffer er for det meste tynde og medium tynde. Stofferne er delikate og udsøgte, udseendet er blødt, og farverne er rene; overfladen er glat, glat, og strukturen er klar; strukturen er glat, voksagtig, varm, elastisk og drapering God; stoffet løsnes efter klemning, krøllet er ikke indlysende og kan hurtigt vende tilbage til sin oprindelige form; garnet er for det meste dobbeltstrenget.


Ren uldblandet uldstoffer: De fleste af uldblandet uldstoffer er tykke og fyldte uden skygge på overfladen; fuld, varm og elastisk fornemmelse; stram struktur, nakne fødder og god drapering; garntællingen er enkelt.