Er sofaen god til læder eller klud

- Jun 12, 2019-

De fleste af stoffets sofaer på markedet kan nu vaskes, så det er relativt praktisk at rengøre. Lædersofaen ser af høj kvalitet ud og placeres derhjemme. Så er det en lædersofa eller en stofsofa?


sofa


1: Først og fremmest, hvad enten det drejer sig om en lædersofa eller en stofsofa , både hvad angår stil og praktisk, har hver sine egne fordele. Det er umuligt at sige absolut dårligt, og i sidste ende, hvordan man køber, er valget stadig i hænderne på forbrugerne. af.


2: Generelt er behandlingen af lædersofaer relativt besværlige og komplicerede, og det tager mange processer, hvoraf mange er håndlavede. Kvaliteten er også naturlig. Til sammenligning er processen med stofsofa relativt enkel. Mere mekaniseret produktion. Med hensyn til pris er lædersofaer relativt dyre på grund af faktorer som råmaterialer og håndværk, og stofsofaer er relativt billigere.


3: Stofsofaen er lys og blød, og dens stil er ny, og farven kan skiftes, hvilket er meget velegnet til smagen hos de fleste unge. Der er desuden mange sorter af stofsofestoffer.HANGZHOU DC HOME TEXTILE CO. , LTD


Tlf: 86-571-86176909

Mobil: 86-15858150406

Fax: 86-571-89267909

E-mail: TONY@DCHOMETEX.COM