Kendskab til sovestof

- Jan 17, 2020-

Flocking klud

1. Produktionsproces: Flocking er baseret på de fysiske egenskaber ved at tiltrække det modsatte køn af ladning, således at fluff er negativt ladet, og stoffet, der skal flokkes, placeres ved nulpotentiale eller jordforhold. Den lodrette acceleration accelererer til overfladen af det objekt, der skal flokke. Fordi plantelegemet er overtrukket med et klæbemiddel, klæbes fluffet lodret til plantelegemet.

2. Fordele: Stærk tredimensionel sans, lyse farver, blød håndfølelse, god farvehastighed, friktionsmodstand og glat.

3. Rengøringsmetode: Vær opmærksom på rengøringen, blød ikke den i vand, gnid eller pensel, brug bare bomuldsgas dyppet i alkohol eller benzin til at tørre forsigtigt. Hvis flanellen er for våd, skal du ikke dreje den hårdt for at undgå. Fluffen kommer ud, hvilket påvirker udseendet. Den rigtige rengøringsmetode bør være at bruge begge hænder til at fjerne fugt eller lade den tørre naturligt og børste fluffet i en retning, så flokens oprindelige udseende kan opretholdes.

Klip klud

1. Produktionsproces: Egenskaben ved skåret flanel er, at det grå stof er dobbeltlagret, når det væves. Efter vævning bruges skæremetoden til at skære fra midten for at fremstille den midterste ruskind. Da fleece opnås ved hjælp af pladeskæring, er selve fleece ikke særlig stærk, så der er en særlig børsteproces i efterbehandlingen for at fikse fleece. Den nemmeste måde at kontrollere kvaliteten af flanellen er at gnide den forsigtigt med fingrene på bagsiden af flanellen.

2 fordele: ensartet skåret ruskind, god glans, meget behagelig fløjl, slidstærk, let at rengøre.

3. Rengøringsmetode: Må ikke blødlægges eller skrubbes i vand, bare tør med bomuldsgas dyppet i alkohol eller benzin og tør forsigtigt af. Hvis flanellen er for våd, skal du ikke dreje den hårdt for at forhindre, at fluff falder af, hvilket vil påvirke udseendet. Den korrekte rengøringsmetode skal være at bruge begge hænder til at fjerne fugt eller lade den tørre naturligt. Ved børstning skal det placeres på et fladt træplade eller bord og børstes langs væven for at opretholde ensartet farve og undgå hår på kluden.

trykning

1. Produktionsproces: Trykningsklud kan opdeles i transfertryk, penetrationsprint og reaktiv udskrivning i henhold til forskellige processer. Hjem og sofa er dybest set lavet af reaktiv udskrivningsproces klud.

2. Fordele: Farverne er smukke og lyse. Har ikke råd til bolden, ingen burrs og vanskeligt at deformere.

3. Rengøringsmetode: Det er bedst at vaske med koldt vand eller varmt vand først. Det bør ikke blødlægges og vaskes med kogende vand og bør ikke stables for længe.

Jacquard

1. Produktionsproces: Vævning af hævede mønstre på stoffet med varp- og skudtråde kaldes jacquard. To-farvet eller endda flerfarvet jacquard er vævet af garn i forskellige farver.

2. Fordele: fuld følelse, tyk struktur, robust og slidbestandig, god åndbarhed, behageligt siddende, ikke indelukket. Mønsteret er lagdelt, farven er unik, og ujævnheden har en tredimensionel effekt.

3. Rengøringsmetode: Jacquardstoffer bør ikke børstes kraftigt med en hård børste for at undgå fnug på kludets overflade.

1. Produktionsproces: klud vævet af bomuldsgarn

2. Fordele: god luftpermeabilitet, blød håndfølelse, enkelt og naturligt udseende, blød glans, særlig god alkalimodstand og varmemodstand.

3. Rengøringsmetode: Før vask kan den blødlægges i vand i flere minutter, men den skal ikke være for lang, for ikke at beskadige farven. Kan vaskes med hånden eller maskinen, men fordi elastisiteten i bomuldsfiber er dårlig, skal du ikke skrubbe hårdt, når du vasker for at undgå deformation og påvirke størrelsen. Når klædedækslet vaskes og drænes, skal du folde det op, klemme meget vand eller pak det ind med et håndklæde for at skubbe vandet. Drej det ikke med kraft, eller hæng det for at dryppe. Tør bagsiden udad, når du tørrer i solen.

Bomuld og linned

1. Produktionsproces: Det er en hamp-indeholdende bestanddel af bomuldsklud, også kendt som bomuldslinnet vævet stof, herunder ramie-bomuld og linned bomuld.

2. Fordele: god åndbarhed og sved, bomuldslinned kan absorbere sved og mikrosved på den menneskelige hud, få kropstemperaturen hurtigt tilbage til normal tilstand og virkelig opnå effekten af åndbarhed, svedeabsorption, kølig om vinteren og sommeren. Den passer behageligt, klør og lukker huden. PH-værdien er sur og har ingen irritation af huden, som imødekommer miljøbeskyttelse og menneskers sundhedskrav. Antistatisk, ingen kugle, ingen krølning, bomuldslinned sys med ren bomuld, uden gratis beregning, bomuldsfiber er ikke let at deformere, kan ikke kugle. Natur- og miljøbeskyttelse er en ægte grøn økologisk tekstil. Brug af bomuld og linned klud har en varmende effekt på den menneskelige krop, øger den menneskelige legems mikrocirkulation, regulerer effektivt nervesystemet, renser meridianerne og forbedrer søvnkvaliteten.

3. Rengøringsmetode: Hampfibre er stiv og har dårlig samhørighed. Det skal være lettere end bomuldsstof ved vask. Brug ikke hårde børster og gnid hårdt for at undgå fnug på kludets overflade. Drej ikke med kraft efter vask. Skold ikke farvede stoffer med varmt vand. Udsæt dem ikke for sollys for at undgå misfarvning.