Vedligeholdelse af klud Sofa

- Apr 30, 2019-

Den første er at rense støvet, og det andet er at være opmærksom på beskyttelsen under brug .

For at få et godt ventilationsmiljø indendørs, åbnes døre og vinduer ofte på kontoret for ventilation. I dette tilfælde er stofsofaen ofte forurenet af støv og kan som regel slås med et tørt håndklæde for at fjerne støvet, der sædvanligvis akkumuleres.

Rengøring er også nødvendig for hjørner, rækværk, rygsømme og huller. På dette tidspunkt skal du bruge en støvsuger til rengøring, men undgå at bruge stærkt støv til at suge, for ikke at forårsage stoffets deformation, tråden er brudt.

Hvis du ikke er forsigtig med at lokalområdet er snavset, kan du tørre det med vand. Hvis det er en stædig plet, skal du bruge et rengøringsmiddel til at slette det.

Når du bruger det dagligt, skal du være forsigtig for at undgå direkte eksponering i stærkt sollys for længe, fordi stofsofaen også er tilbøjelig til at falme. Derfor, når sollyset er tilstrækkeligt, anvendes gardinerne til korrekt afskærmning.

Sofaens position skal opbevares i en afstand på ca. en centimeter fra væggen for at undgå friktion med væggen under brug, hvilket resulterer i slid og gnidning.

fabric sofaKONTAKT OS

HANGZHOU DC HOME TEXTILE CO., LTD


Tlf .: 86-571-86176909

Mobil: 86-15858150406

Fax: 86-571-89267909

Email: TONY@DCHOMETEX.COM