Matchende plan for fast farve gardin

- Mar 05, 2019-

Gardiner i det bløde tøj har altid været en vigtig del af rummet. Med en god kamp forbedredes kvaliteten af stuen straks; matchningen er ikke god, selvom der er flere flotte møbler tilbehør stablet, er hele sættet stadig rodet.

Hvordan kan jeg matche gardinerne? I dag vil jeg fokusere på, hvordan man vælger farven på de solide farvegardiner?

Først skal du vælge en gardinfarve, der ligner væggen og et par grader dybt

Bemærk: Det er tæt på væggen, ikke tæt på gulvets farve!

Den mest almindelige hvide væg behøver ikke at være fancy, med et lysegrå gardin til det, den bedste farve matching. Hvis farverne på gardinerne, der matcher det bedste match i rummet, er usikre, skal du vælge et grå gardin, som er mere klassisk end hvid, lysere end brun og mere design end beige.

For det andet, vælg den farve, der svarer til undertonen i stuen

Bemærk: Undertoner henviser til de anden nuancer, som folk kan lægge mærke til ud over store blokke af rumvægge og gulve, såsom sofabord, tæpper, lamper, puder eller andre dekorationer. Når kaffebordets og tæppets farve ikke er egnet som reference til gardinens farve, skal du forsøge at bruge sofaens gråhvide mønster som reference til gardinens farve, således at farven på rumplads kan opretholdes uden nogen form for ulydighed.

For det tredje, brug kontrastfarven til at skabe avantgarde kunstrumsrum

Bemærk: Farver som rosenrød, frugtgrøn og lys gul kan bruges som reference til farvevalg af gardiner, men det er nødvendigt at være opmærksom på matchning. Med den rigtige blanding er hele rummet avantgarde kunst, og matchningen er ikke god, det er blevet et stort fiasko i designkarrieren, husk omhyggeligt!

curtains