Matchende færdigheder med sofa og pude

- Sep 27, 2019-

1. Reference baggrundsvægfarve

Når vi vælger pude, kan vi overveje at starte fra miljøfarven og vælge pude med varierende dybde og størrelse på baggrundsvægfarvesystemet, der skal matche. Sæt ikke den samme lethed sammen.

2. Juster efter sofaens farve

Puden bruges bedst i en gruppe, der er opdelt i to grupper. Den ene er en neutral farvepude, såsom sort, hvid og grå, og den anden er en geometrisk mønsterpude bestående af neutral farve og sofafarve.

3. Reference tæppefarve

Farven på hynden kan også bestemmes i henhold til farve og mønster på tæppet.

4. Reference smykkefarve

Vælg en pude i henhold til farven på andet tilbehør i miljøet, og match de andre puder i henhold til det samme farvesystem på sofaen, så selv springens farve ikke vil være meget pludselig.

Cushion

5. Puden med grønt plantemønster

I de senere år er puden med grønt plantemønster meget varmt. Når vi bruger det, skal vi også være opmærksomme på det. Det er bedre at matche den med sofaen med en grøn tone. Hvis sofaen ikke er grøn, kan du lægge et grønt tæppe eller kombinere dette mønster omkring sofaen for at vælge den samme grønne plante, der skal matche.

6. Vælg ren farve eller mønster

1) Hvis der er en meget lav følelse af eksistensen af jordfarven, betyder ikke ren farve eller tekst noget.

2) Så længe det er med lyse farver, uanset om pude eller tæppe, kollision eller homokrom er mønsteret bedre end ren farve.

3) Geometriske mønstre anbefales især i mønstre, såsom stribede puder med hvid baggrund, som stort set er alle hellige genstande, og alle slags farver ser godt ud i uorden.