Metode til eliminering af lugt fra linned

- Sep 25, 2019-

1. Rengøring

Formaldehyd er opløseligt i vand og kan rengøres for at fjerne en del af forureningen i gardiner. Hvis der ikke er nogen lugt efter rengøring, men efter at have hængt op i en periode, vil gardinen smage igen, hvilket indikerer, at der er andre forureningskilder i din luft, fordi tøjmøbler har adsorptionsfunktion, hvis der er forureningskilder i i rummet, vil gardinet absorbere den forurenende lugt i luften.

2. Ventilation

Det er en enkel og effektiv metode til at åbne vinduer og ventilere hver dag for at lade luften flyde og udlede skadelige gasser udendørs. Den eneste ulempe er, at formaldehydemissionscyklussen er lang.

linen curtain

3. Adsorption med aktiveret kul

Anvendelsen af aktivkulkulsposer er meget effektiv i det indledende trin, fordi poren har adsorptionspotentiale, jo mindre porestørrelsen er, jo stærkere er adsorptionspotentialet. Imidlertid hævder markedet, at aktivt kul kan bruges efter en periode efter tørring kan bruges igen, er upålidelig, den højeste temperatur i sollys er kun ca. 50 grader celsius, kan kun fordampe vand og så videre. Efter en måned bliver adsorptionskapaciteten for aktivt kul svagere og svagere, hvilket skal udskiftes regelmæssigt.

4. Placering af grønne planter

Generelt rum 1 ~ 2 gryder med Chlorophytum, lufttoksisk gas kan absorberes, så Chlorophytum har også "grøn renser" med det gode navn.

5. Luftfilter

Luftrenser kan ikke kun filtrere røg, pollen, støv og andre sensibiliserende kilder, men kan også effektivt fjerne den kemiske lugt, der produceres ved boligindretning, såsom maling, aerosol, nye gardiner, tæpper og møbler.