Andre kategorier af high-end sofa stoffer

- Apr 15, 2019-

Ifølge forskellige ingredienser

Højkvalitets sofa stof kan opdeles i fuld polyester, bomuld, linned og så videre. For eksempel kan hele polyesterkluden opdeles i: suede, super blød fløjl, corduroy, chenille og lignende.

Klassificeret i henhold til råmaterialesammensætning

High-grade sofa stoffer er alle bomuld, linned og kemisk fiber. Der er mange slags kemiske fibre, herunder polyester, akryl, viskose, rayon og så videre. Mange kemiske fibre stoffer er en blanding af flere ingredienser. Hvad angår silke og uld, er det meget sjældent.

Ifølge farvningsmetoden

Der er farvet, garnfarvet. Farvningen er først at væve kluden og derefter farve farven; Garnfarvet er først at farve garnet, så væv stoffet. Uanset sammensætning af kluden kan den laves i et farvet stof eller et farvet stof. Generelt er det monokrome stort set en farvet klud, og ikke en enkelt farve er et farvet stof.

Klassificeret efter typen af garn

High-grade sofa stoffer er også lavet af ruskind, chenille og så videre. Suede ruskind er et stof, der ligner ruskind. Den er lavet af polyester og er meget populær på markedet. Chenille garnet er et relativt tykt garn, der ser pragtfrit ud, og kluden vævet fra chenille hedder chenille. Der er mange slags ingredienser, og polyester og viskose kan laves til chenille. Denne slags klud er tykkere og stilen er grovere. I øjeblikket er der mere på markedet. De stoffer, der fortæller dig i butikken, er grundlæggende blandet med forskellige navne, ikke i overensstemmelse med ensartede standarder. Almindeligt anvendt er ruskind, chenille, garnfarvet stof, bomuldsklud, linned. Disse stoffer er ikke gode eller dårlige, men hver har forskellige egenskaber.

Klassificeret efter pris

Højkvalitets sofa stof er også den samme vægt stof, polyester er den billigste, hele bomuld er dyrere, linned er meget dyrere. Imidlertid er mange garnfarvede stoffer eller chenille-stoffer relativt tungt og tykke, så prisen vil være højere.

Forskellige stoffer passer til forskellige stilarter af sofaer. Moderne stilarter og sofaer med stærkere linjer er mere velegnede til bomuld eller linned; Klassiske stilarter bruger chenille og farvede stoffer.

high-end sofa fabrics