Relative fordele af fløjlsofastoffer

- Nov 19, 2019-

1. Fordele:

Fløjlsstof er fluffy, fin struktur, blød fornemmelse, smuk og generøs. Det har elasticitet, ingen udgydelse, ingen pilling, god vandabsorptionsevne, tre gange så meget som bomuldsprodukter og ingen hudirritation.

Fluffy i fløjl står tæt sammen med elegant farve, stærkt og slidstærkt stof, ikke let at falme, god elasticitet og elasticitet.

Fløjlsprodukter kræver høj kvalitet, lille lineær tæthed, god modenhed af lang og tynd Plush bomuld af høj kvalitet.

Velvet's delikate touch, flydende drapering og elegante glans er stadig uforlignelige med andre stoffer, så det har altid været favoritvalget af modedesignere.


2. Ulemper:

Uforvarende stabling af fløjlstøj, det er meget simpelt at beskadige den naturlige tendens til dun, det er vanskeligt at gendanne, let at have statisk elektricitet.

På grund af selve fløjlens egenskaber er overfladen sammensat af tæt lille, fluffy. I processen med fremstilling og forarbejdning af stof vil nogle små fluffy partikler forblive på tøjet, hvilket er uundgåeligt. Generelt i de foregående vaskes flere gange med vask, især sort, kongeblå, kulstofgrå og andet mørkt tøj vil være mere tydeligt.