Linned bomuldsstof Almindelig blegemetode

- Sep 20, 2018-

Scouring: Når bomuldsfibre dyrkes, ledsages naturlige urenheder (pektin, voksagtige stoffer, nitrogenholdige stoffer osv.). Efter tørremidlet af bomulds kinesiske linned bomuldsstofproducenter er det meste af papirmassen og nogle naturlige urenheder fjernet, men en lille mængde opslæmning og de fleste af de naturlige urenheder forbliver i den kinesiske linned bomuldsstofproducent. Tilstedeværelsen af disse urenheder gør stoffet i bomuldsvævet stof yellower og har dårlig permeabilitet. På samme tid, på grund af tilstedeværelsen af bomuldsskrog, er udseendekvaliteten af bomuldsstof stærkt påvirket. Derfor skal kinesiske linned bomuldsstofproducenter i lang tid skylles i højtemperaturkoncentreret alkali for at fjerne resterende urenheder. Skuringen er brugen af kaustisk sodavand og andre skurehjælpemidler med pektin, voksagtige stoffer, nitrogenholdige stoffer, bomuldsfrøskrog, der skal undergå kemisk nedbrydning eller emulgering, puffing mv. Efter vask for at gøre urenheder fra kinesiske linned bomuldsstoffabrikanter Pensioneret.

5) Blegning: Efter skuringen af bomuld er kinesiske linned bomuldsstofproducenter på grund af tilstedeværelsen af naturlige pigmenter på fibrene udseendet ikke hvidt nok til farvning eller trykning, hvilket vil påvirke farveens levetid. Formålet med blegning er at fjerne pigmentet, hvilket giver fabrikanten af kinesisk linned og bomuldsstoffer den nødvendige og stabile hvidhed, mens fibrene selv ikke er væsentligt beskadigede. De blegemetoder, der almindeligvis anvendes af bomuld, kinesiske linned bomuldsstofproducenter er natriumhypochloritmetode, hydrogenperoxidmetode og natriumchloritmetode. PH-værdien for blekningsopløsningen af natriumhypochloritblegning er ca. 10, som udføres ved stuetemperatur, udstyret er simpelt, operationen er praktisk, og prisen er lav, men styrken af den kinesiske linned bomuldsstofproducent er stor og hvidheden er lav. Blegningen af hydrogenperoxidblegning har en pH på 10 og bleges ved høj temperatur. Den blegede kinesiske linned bomuldsstofproducent har høj hvidhed og stabilitet, god håndfølelse og kan fjerne slurry og naturlige urenheder. Ulempen er, at udstyret er krævende, og prisen er høj. Under passende forhold kombineret med kaustisk soda kan det designe, skure og bleges en gang. Natriumchloritblegemiddelblegevæsken har en pH på 4 til 4,5 og udføres ved en høj temperatur. Det har fordelene ved god hvidhed og små skader på fibre, men det er let at producere giftige gasser under blegning, forurener miljøet, korroderer udstyr og udstyr er specielt lavet af metalmateriale, det er begrænset ved anvendelse. Dechlorering bør udføres efter blegning af natriumhypochlorit og natriumchlorit for at forhindre, at den kinesiske linned bomuldsstofproducent bliver skadet af tilstedeværelsen af resterende chlor i nærværelse af det.

6) Mercerizing: Mercerizing refererer til behandling af bomuld Kinesiske linned stof fabrikanter, der bruger en koncentreret natriumhydroxid opløsning til at forbedre ydeevnen af kinesiske linned bomuldsstof fabrikanter ved stuetemperatur eller lav temperatur under spænding i kæde og vejr retninger. . Efter mercerisering har producenten af bomuld kinesisk linned bomuldsstof et naturligt vrid i fiberens længderetning på grund af fiberudvidelse. Tværsnittet er elliptisk, og bagsiden af lyset er mere regelmæssigt og forbedrer dermed glansen. Forøgelsen i fiberens usynlige zone øger farvestofoptagelseshastigheden under farvning. Stigningen i orienteringsgraden har medført en kraftig stigning i producenten af kinesisk linned og bomuldsstoffer samt en formgivningseffekt. Efter mercerisering er det nødvendigt at anvende alkali for at fjerne alkali eller dampkoger for at fjerne alkali eller for at vaske alkali for at fjerne alkali, indtil producenten af kinesisk linned bomuldsstof er neutral.

2. Farvefarvning er en proces, hvor et farvestof eller en fiber er fysisk eller kemisk kombineret, eller et pigment er kemisk dannet på en fiber for at give en bestemt farve til hele tekstilet. Farvning udføres under betingelser af temperatur, tid, pH og det ønskede farvningshjælpemiddel. Det farvede produkt skal have en ensartet farve og god farvefarve. Farvningsmetoderne for kinesiske linned bomuldsstofproducenter er hovedsageligt opdelt i dyb farvning og polstring. Dipfarvning er en metode, hvor producenten af kinesisk linned bomuldsstoffer er nedsænket i farvestoffet, og farvestofferne farves gradvist til producenten af kinesisk linned bomuldsstof. Det er egnet til små batch og multi-species farvning. Rope farvning og farvning falder alle sammen i denne kategori. Polstringsprocessen er først at fordybe den kinesiske linned bomuldsstofproducent i farvningsvæsken, og lad den kinesiske linned bomuldsstofproducent rulle farvestoffet jævnt ind i den kinesiske linned bomuldsstofproducent og derefter damp eller smeltesmelte. Farvningsmetoden til behandlingen. Det er egnet til farvning af store mængder af kinesiske linned bomuldsstof fabrikanter.

Tredje, udskrivning

Trykket udføres ved hjælp af bæreren af den oprindelige pasta, og forskellige farvestoffer eller pigmenter er trykt på den kinesiske linned bomuldsstofproducent for at opnå en farvet mønsterbehandlingsproces. Trykning og farvning handler om farvning af kinesiske linned og bomuldsstofproducenter. Under farvningsprocessen gør farvestofferne imidlertid processen med det hele fuldt farvede mønster af den kinesiske linned bomuldsstof fabrikant. Trykning og farvning handler om farvning af kinesiske linned og bomuldsstofproducenter. Under farvningsprocessen har farvestofferne imidlertid gjort den kinesiske linned bomuldsstofproducent fuldt pigmenteret, og trykket er kun farvning af visse dele af den kinesiske linned bomuldsstofproducent. For at overvinde farvningsvæskens perkolering opnås forskellige klare mønstre. Ved udskrivning tilsættes farvestoffet og de nødvendige kemiske additiver til den oprindelige pasta, der skal farves pasta, og derefter trykt på den kinesiske linned bomuldsstofproducent. Den oprindelige pasta er en tyk væske fremstillet ved anvendelse af en pasta som stivelse. På grund af tilstedeværelsen af pastaen er farvningens farvningsproces i farvepasta mere kompliceret end farvningsprocessen af pastafremstillingsoverfladen, såsom farvning.

Kinesisk linned bomuldsstof fabrikant udskrivning først har brug for mønster design. Ifølge trykkeriet udføres tromleudskrivningen og skærmudskrivningen henholdsvis af blomcylindergraveringen og trykning. Blomrørets gravering er at grave mønsteret på kobberblomstrøret. Mønsteret er konkavt på blomstrøret. De konkave linjer er jævnt dækket med diagonale linjer eller prikker til at gemme trykpastaen. Ved udskrivning overføres trykpasta under trykpåvirkning. Til den kinesiske linned bomuldsstof fabrikant. Skærmpladefremstilling er lithografisk skærmfremstilling og rundskærmfremstilling. Stencil skærmen er lavet af polyester garn eller nylon garn. Det runde mesh er lavet af nikkelnet. Nålen af den ikke-mønsterdel er lukket, idet mønsterdelen af mønsterdelen forlades. Ved udskrivning overlader farvepastaen fra nettet og er trykt på den kinesiske linned bomuldsstofproducent. .

Ifølge forskellige udskrivningsprocesser har kinesiske producenter af linned bomuldsstof direkte trykning og farvestoffer, der først trykt og farvet, og trykpastaen indeholder farvemidlet for at forhindre farvning af farvning. Farvningstrykket er farvet først og derefter trykt, og trykpastaen indeholder et farvemiddel, der ødelægger grundfarvefarvestoffet. Bomuld kinesisk linned bomuldsstof fabrikanter bruger generelt direkte udskrivning, den vigtigste proces er:

Mønster design- → karton carving (eller skærm pladefremstilling) -

Moduleringspasta - - → udskrivning - → tørring - → dampning - → flad vask → tørring.