Udvælgelse af Hotel Gardin

- Apr 27, 2019-

1, Forholdet mellem gardiner og støj

Kan dine hjem gardiner give dig en god nats søvn? Moderat vedligeholdelse af mørket og roen i rummet hjælper med at forbedre kvaliteten af resten. Vores første bekymring er gardinernes lydisoleringseffekt. Anvendelsen af dobbelt gardiner eller lydisolerede gardiner forhindrer ikke kun lyset i at glide ind i rummet for tidligt, men har også en vis støjreduktionseffekt.

Selvom vi bliver hjemme, er vores side ikke helt stille. Når den indendørs kontinuerlige støjforurening overstiger 30 decibel - svarende til mængden af den lave øregangskanal, vil folks normale søvn blive forstyrret. I et støjende miljø med et liv på mere end 70 decibel vil folks hørelse og sundhed blive alvorligt påvirket. Ifølge denne standard er vores hjem faktisk fuld af støj. Men i forhold til bilstøj i mange år og brøl på fabriksmaskiner er skaden på vores helbred meget skjult og gør os vanskeligere at forhindre.

2, Forholdet mellem gardiner og lys

Hvis du ønsker at tage en behagelig lur om dagen, er det bedst at vælge et skyggefuldt gardin til soveværelset, bomuld eller flocket stof. I stuen og restauranten er der normalt ikke behov for for stærkt lys. Blinds kan bruges til at lette lysjustering. Overvejelsen af lys bør tage højde for ændringerne i de fire årstider. Det er ikke muligt at købe sæsonen kun for at overveje effekten af sæsonen. Overvej sommerens blænding, og overvej også opvarmning om vinteren.

3, gardiner og hjemmehygiejne

Valget af gardiner skal tage højde for, at gardinerne er tæt på vinduet. Sammenlignet med andre møbler i rummet skal han betragtes som et fugtigt tilbehør, så valget af gardinmateriale skal tage højde for virkningerne af fugt, skimmel og støv.

4, Brændebestandigheden af gardinmaterialer

hotel gardiner Alle ved, at de fleste af brandulykker skyldes kvælning, så valget af gardinmaterialer skal tage højde for flammehæmmende og brandsikker ydeevne.

curtains