Syv fordele ved linned

- Oct 12, 2019-

Køl først ned. Varmeafgivelse af hør er 5 gange uld og 19 gange silke. Under varme vejrforhold kan brug af hørtøj gøre hudoverfladetemperaturen 3-4 ° C lavere end iført silke og bomuldstøj.

For det andet tør og sprød. Hør kan absorbere 20% af sin kropsvægt, frigive det absorberede vand hurtigt og sved så meget som muligt for at holde tørt.

For det tredje, mindsk sveden. Hjælper med at bevare balancen mellem elektrolytter i kroppen. Undersøgelser har vist, at hørtøj kan reducere svedproduktionen med 1,5 gange så meget som bomuldstøj.

Fjerde, strålingsbeskyttelse. At bære en hørbuks kan dramatisk reducere strålingseffekter, såsom reduktion i sædantal hos mænd forårsaget af stråling.

Femte, antistatisk. Kun 10% hør i blandede stoffer er nok til at forhindre statisk elektricitet. Det kan effektivt lindre rastløshed, hovedpine, tæthed i brystet og dyspné forårsaget af statisk elektricitet.

For det sjette hæmmer bakterier. Hør har en god effekt af at hæmme bakterier og svampe og kan effektivt forhindre nogle sygdomme. Ifølge undersøgelser fra japanske forskere kan linnedskåner forhindre, at sengehud forekommer hos sengelukkede patienter i lang tid. Linnedstøj kan hjælpe med at forhindre og behandle visse hud, såsom almindelige udslæt og kronisk eksem.

For det syvende skal du forhindre allergi. For mennesker med hudallergier er hørtøj utvivlsomt en god nyhed, fordi hørstof ikke vil forårsage allergiske reaktioner, men hjælpe med at behandle nogle allergiske sygdomme, hør kan reducere betændelse, forhindre feber.