Sovestoftyper

- Dec 16, 2019-

Først bomuldssofa

Bomuldsstofsofaen er blød og åndbar og har god komfort. Det er også en stofsofa, der er købt på markedet, som kan anvendes på enhver dekorationstil. Det er kendetegnet ved billige priser og mange stilarter, men sofaen har dårlig elasticitet, er tilbøjelig til folder og har dårlig slidstyrke. Når vi køber, skal vi vælge en sofa med en fin og blød fornemmelse. Stofet i sofaen er tykkere, og kvaliteten er bedre.

For det andet Burlap Sofa

Strukturen på jute sofa er hård, men den har god varmeledningsevne. I den varme sommer behøver du ikke bekymre dig om slimhed, når du ligger på den. Denne sofa er mere populær i europæisk stil og enkel stil. På grund af sin hårde struktur har den god slidbestandighed, den er ikke let at folde, og den er vanskelig at ballonere. Når du køber, skal du kontrollere, om overfladen på sofaen er flad, og at der ikke er nogen gevind. Hvis du vil være blød, kan du vælge en sofa med et højt bomuldsindhold.

For det tredje Flannel Sofa

Overfladen på flanalsofaen er delikat og blød at røre ved. Mange mennesker kan lide at købe det nu. Sammenlignet med andre stoffer ser flanalsofaen mere avanceret ud end andre stoffer, og den overordnede ser mere elegant ud. Flanellets materiale er smukt, det føles glat, og dets støvtætte og antifouling ydeevne er særlig god, men det er let at generere statisk elektricitet.

sofa fabrics type