Sofa industri standarder

- Oct 08, 2019-

Sofa er en stor mængde forbrugsvarer i møbelprodukter. Denne standard er en revision af QB / T1952.1-1999-standarden. Sammenlignet med den originale standard er de vigtigste ændringer som følger:

1. Produktklassificering: Denne standard klassificerer produkter i henhold til elastiske sæder, overtrukne stoffer og brugsfunktioner.

2. Hoveddimensionskrav: Denne standard forbeholder forsæderbredden og sædedybden i produktets hoveddimensioner, justerer dimensioner på forsædet og ryggehøjden i overensstemmelse hermed og annullerer kravene til størrelsesregulering af armlænshøjden og afvigelsen af formdimensionen.

3. Materielle krav:

(1) Produktets udvendige træ skal være identisk med angivelsen af logoet;

(2) det indre materiale i produktet må ikke indeholde bark;

(3) træets fugtighedsindhold bør ikke være højere end det gennemsnitlige årlige vandindhold i tømmeret i det område, hvor produktet befinder sig, hvilket oprindeligt blev angivet til at være + 1%. I standardbilag B (normativt appendiks) tilføjes det afbalancerede fugtighedsindhold i træ i forskellige regioner i Kina som grundlag for produktvurdering.

(4) Bestemmelser om tør gnidning af farvehastighed på tekstilstoffer, læder og kunstlæder tilføjes systemet.

4. Krav til mekaniske egenskaber: Den mekaniske egenskabstest af denne standard skal bestå 60.000 gange klasse A, 40.000 gange grad B og 20.000 gange grad C i henhold til klassificeringsbehovet for den ensartede ryglænholdbarhed (den originale standard angiver holdbarheden krav i henhold til elastisk type sofa). Rygløsningen, armlæn løsnes og komprimering justeres i overensstemmelse hermed.

5. Krav til brandhæmmende stoffer: I betragtning af produktets udviklingstendens skal du reducere personlige farer.

6. Evaluering af inspektionsresultatet: Produktinspektion er opdelt i typeinspektion og udgangsinspektion. Testresultaterne blev vurderet som: øverste lønklasse, første lønklasse, kvalificeret karakter og ikke-kvalificeret karakter.