Nogle oplysninger om bomuld og linnestof

- Sep 18, 2019-

Sandangreb er en vigtig form for bløde møbler. Kombinationen af komfort og skønhed er nøglen. Blandt de mange elementer i sofaen påvirker stof ikke kun den direkte siddeplacering, men afspejler også sofaens udseende og kvalitet.

Fabric sofa

Uanset om det er for forbrugere eller møbelpersoner er det nødvendigt at forstå den grundlæggende viden om stof og beslægtet teknologi, vide, hvordan man matcher og vælge i henhold til egenskaberne ved stof og vide, hvordan man vedligeholder stof.

Fra typen af stof er der mange slags sofaer, såsom vores almindelige lædersofa og kludsofa, typen af stof af lædersofa er relativt lille. I denne artikel kæmper vi hovedsageligt bomulds- og linnestof af tøjsofa til dig.

Cotton and Linen Fabric

Produktions proces:

Det er komponenten i bomuldsstof, der indeholder linned, også kendt som bomuldslinnet vævet stof, såsom ramie-bomuld og linned bomuld.

Fordele:

Bomuld og linned klud kan absorbere sved og let sved på menneskets hud, få kropstemperaturen til at vende hurtigt tilbage til normal, opnå virkelig effekten af åndbarhed og svedeabsorption, varm om vinteren og kølig om sommeren. Tæt passende brug behagelig, kløende, affinitet til huden.

PH-værdien er sur, ingen hudirritation i overensstemmelse med miljøbeskyttelse og menneskers sundhedskrav. Antistatisk, ikke-ballende, ikke-krympende bomuldslinned sys med ren bomuld, uden gratis ladning er bomuldsfibre ikke let at deformere, ikke-balling. Naturlig miljøbeskyttelse er de ægte grønne økologiske tekstiler. Brug af bomuld og linned klud får den menneskelige krop til at producere varm og varmeeffekt, øger den menneskelige krops mikrocirkulation, regulerer effektivt nervesystemet, bagateller kanaler og kollateraler og forbedrer søvnkvaliteten.

Rengøringsmetode:

Hampfibrene er stive og har dårlig samhørighed. De er lettere end bomuldsstoffer, når de vaskes. Brug ikke hårde børster eller gnid dem kraftigt, så du undgår at ryste på overfladen af kluden. Drej ikke hårdt efter vask. Blancher ikke farvede stoffer med varmt vand. Udsæt dem ikke for solen for at undgå falmning.