Karakteristik af linned bomuld fabric producenter

- Jul 05, 2018-

Karakteristik af kinesiske hør bomuld fabric producenter, hvor hen til identificere kinesiske hør bomuld fabric producenter? Kinesiske hør bomuld fabric producenter er forholdsvis blød, har stærke vandoptagelse, god luft permeabilitet, ingen hud, kløe, rødme og andre hudproblemer ved kontakt med huden, velegnet til børne undertøj, undertøj, hjem tøj, sengetøj, osv., kinesiske linned bomuldsstof producenter er relativt high-end Strik, producenter er ofte sjuskede, så hvilken metode bruger vi til at fastslå, om det er ren bomuld? 捻: sætte stoffet i hånden med din hånd og lad det gå. Hvis det er krøllet, betyder det, at bomulden består for det meste. Tværtimod, er det de andre ingredienser.

Udseende: bomuldsstoffet er lysere i glans, refleksion er ikke stærke, det ser blødere, det enkleste er at se på vandstandsmærke vask af sengetøj: 100% bomuld.

Touch: Tekstur af bomuldsstof er blødere og mere komfortabel end andre teksturer (undtagen silke, selvfølgelig).

Cover: Bomuld sengetøj coveret er let at absorbere fugt og har ingen trykkende fornemmelse.

Brænding: Hvis forholdene tillader det, tegner et stykke stof fiber eller et lille stykke stof til at brænde, bomulden vil være fuldstændig brændt, ledsaget af lugten af brændende papir, asken er sort, og hånden kan være helt mosede.

Valg af farvning og efterbehandling processen for kinesiske hør bomuld fabric producenter er hovedsagelig baseret på række, specifikationer og færdige produktkrav af tekstiler, der kan inddeles i blegning, farvning, trykning og efterbehandling.

1. blegning naturfiber indeholder urenheder. I tekstil forarbejdningsprocessen tilføjes forskellige pastaer, olier og forurenet snavs. Tilstedeværelsen af disse urenheder ikke kun hindrer den glatte forløb farvning og efterbehandling, men også påvirker udtagning af tekstiler. ydeevne. Formålet med blegning er at anvende kemiske og fysiske mekaniske handling for at fjerne urenheder på stoffet, gøre stoffet, hvid og blød, har gode penetrerende egenskaber, opfylder forskrifterne i tage og give kvalificeret halvfabrikata til farvning, trykning og efterbehandling.