Den afkølende ydelse af hør

- Aug 21, 2020-

Med tendensen til at vende tilbage til den sande natur og fremkomsten af ​​begrebet at leve i naturen, har de håndvævede vævede stoffer og linnevævet stof, som altid har været betragtet som vanskelige at være elegante, gradvist fået flere og flere mode mennesker' s fordel. I dag viser bomulds- og linneproducenter dig, hvorfor bomuldsstoffer af linned mere og mere kan lide:


Først, cool.

Varmeafledningsevnen for linned er 5 gange uldens og 19 gange så meget som silke. Under varme vejrforhold kan brug af linnedtøj gøre hudoverfladetemperaturen 3-4 grader celsius lavere end silke- og bomuldsstoffer.

For det andet tør.

Kinesiske producenter af linned og bomuld kan absorbere 20% af deres egen vægt vand, mens de frigør det absorberede vand hurtigt, og mere sved kan holde sig tør.

For det tredje, reducer sved.

Hjælper med at opretholde balancen mellem elektrolytter i kroppen. Undersøgelser har vist, at linnedtøj kan reducere mængden af ​​sved pr. Person med 1,5 gange sammenlignet med iført bomuld.

Fjerde, strålingsbeskyttelse.

At sætte en linnedbukser på kan reducere virkningen af ​​stråling i høj grad, såsom faldet i antallet af mandlige sædceller forårsaget af stråling.

Fem, antistatiske.

Kun 10% af høret i det blandede stof er nok til at forhindre statisk elektricitet. Det kan effektivt afhjælpe mennesker' s angst, hovedpine, tæthed i brystet og åndedrætsbesvær i det statiske miljø.

For det sjette hæmmer bakterier.

Hør har en god effekt af at hæmme bakterier og svampe og kan effektivt forhindre nogle sygdomme. Ifølge forskning fra japanske forskere kan linnedskåner forhindre akne fra langvarige sengepassede patienter, og linnedtøj kan hjælpe med at forhindre visse skind såsom almindelige udslæt og kronisk eksem.

Syv, allergivenligt.

For mennesker med hudallergi er linnetøj uden tvivl en velsignelse, fordi producenter af kinesisk linnestof ikke kun forårsager allergiske reaktioner, men også hjælper med at behandle nogle allergiske sygdomme, hør kan reducere betændelse og forhindre feber.