Den vigtigste proces af linned bomuldsstoffer produktion

- Mar 25, 2018-

De vigtigste processer af kinesisk linned bomuld Den kinesiske linned bomuldsstof fabrikant fabrikant er: rå klud forberedelse, singeing, desizing, scouring, blegning og mercerizing.

1) Original kludtilberedning: Den originale kludtilberedning omfatter originale kludinspektion, kluddrejning (batch, binning, trykning) og sømhoved. Formålet med den originale kludinspektion er at kontrollere kvaliteten af den grå klud og finde ud af, at problemet kan løses i tide. Inspektionen omfatter fysiske indikatorer og udseende fejl. Førstnævnte omfatter længde-, amplitude-, vægt-, warp- og tyngdegarnets tæthed og densitet, styrke mv. Af det oprindelige stof, såsom spinding, vævning, forskellige typer pletter og skader. Kontroller normalt det samlede beløb på ca. 10%. Efter den originale kludinspektion skal den originale klud batches, indened og trykt på kludhovedet med angivelse af sorten, behandlingsteknologien, batchnummer, boksnummer, udgivelsesdato og kode for den person, der skal overføres til ledelse. For at sikre kontinuerlig batchbehandling skal den originale klud syes.

2) Singing: Formålet med singeing er at brænde fluffen på kludoverfladen for at gøre kludens overflade jævn og smuk, og for at forhindre ujævn farvning og trykpest på grund af tilstedeværelsen af fluff under farvning og udskrivning. Kinas linned bomuldsstof fabrikant singeing er at hurtigt passere den kinesiske linned bomuldsstof fabrikanten gennem en høj temperatur flamme eller gnide den røde hot metal overflade. På dette tidspunkt opvarmes fluffen på kludoverfladen hurtigt og brænder. Kroppen er forholdsvis stram og temperaturen stiger langsomt. Når den ikke er rejst til brand, har den forladt flammen eller den røde varme metaloverflade for at opnå formålet med at brænde fluffen og ikke betjene den kinesiske linned bomuldsstofproducent.

3) Desizing: For at glatte vævningen limer tekstilfabrikken ofte kædegarnet for at forbedre styrke og slidstyrke. Opslæmningen på den grå klud påvirker vandabsorptionsevnen hos kinesiske linned bomuldsstofproducenter og påvirker også kvaliteten af farvnings- og efterbehandling produkter og øger forbruget af farvede kemikalier. Derfor skal slammet fjernes før skure. Denne proces kaldes desizing. . Massen af den bomuldske kinesiske sengetøjsstoffabrikantproducent kan fjernes fra den kinesiske linned bomuldsstofproducent ved hjælp af alkalisk desizing, enzym desizing, sur desizing og oxiderende desizing. Alkali desizing forårsager, at slammet blæser, og adhæsionen til fiberen falder og fjernes fra den kinesiske linned bomuldsstofproducent ved vask af vand. Enzymer, syrer og oxidanter nedbryder stivelse, øger opløseligheden i vand og fjernes ved vask. Fordi syre og oxidant har stor skade på bomuldsfibre, anvendes de sjældent alene og bruges ofte i kombination med enzym desizing og alkali desizing.