Princippet om at vælge gardinfarve i stuen

- Oct 18, 2019-

Sådan vælges gardinfarve i stuen

1.Overvej den samlede effekt af stuen som den primære faktor, vælg den tilsvarende gardinstil, farve og mønster i henhold til de forskellige udsmykningstyper i stuen.

2. Mørke gardiner synes højtidelige og generøse, rige på klassisk atmosfære ; tynd skygge, stærkt lystransmission tyndt gardinstof kan skabe en højtidelig, enkel, generøs og lys visuel effekt.

3.Hvis det indvendige farve er blødt, kan gardinens dekorative virkning fremhæves, og teknikken med stærk farvekontrast er passende. For eksempel har stuen lyse farver på landskabsmalerier eller andre farverige dekorationer, møbler osv., Gardinerne er bedst at være enkle og elegante. Tværtimod, hvis du hænger de blå og lilla gardiner på den lysegule væg, vil det se meget stilfuldt ud.

curtain

Hvilken farve vælger du til gardinerne i stuen?

1. I henhold til sæsonen og miljøet i regionen. På grund af den varme og høje temperatur om sommeren, skal tekstiler med kold farve vælges, stoffer med varm farve skal vælges om vinteren, og stoffer med neutral farve skal vælges i foråret og efteråret.

2. Du kan også bestemme farven på stuen gardiner i henhold til dekoration stil. Forskellige stilarter har visse krav til dekorationselementer og farver, så at matche med den overordnede stil kan gøre hele stuen miljø mere harmonisk og harmonisk.

3. Farven på stuegardiner skal svare til jorden. Hvis jorden er lilla rød, lyserød, fersken og andre lignende farver kan vælges til gardiner, men de bør ikke være ens. Når farvekontrasten mellem gulvet og møblerne er stærk, kan gulvfarven vælges som centrum; når farvekontrasten mellem gulvet og møblerne er svag, kan møbelfarven vælges som centrum.

4. Hvis jordfarve og møbelfarve ikke kan bruges som reference, kan farvesystemet også vælges i henhold til lysfarven. Det varme orange farveslyssystem kan matches med det kolde farvesystem, såsom rishvidt og frugtgrønt, og det neutrale mælkehvide lyssystem kan matches med det varme farvesystem, såsom risgul, lys kaffe og lys rød. Derudover bør vi undgå den disharmoniske farvetilpasning. Generelt er rød og grøn, grøn orange, rød og blå, gul og lilla ikke i harmoni.