Typen af ​​bomuldsstof i linned

- Aug 21, 2020-

Hør er en årlig urt, der kan opdeles i tre typer: kinesisk linned bomuldsstof, kommercielt linned, olielinned og oliefiber. Stammer oprejst, op til 1,2 m høj, øvre blød, voksagtig; forlader skiftevis, lanceolat, 20-40 mm lang, 3 mm bred, glaucous på overfladen; blomsterblade 5, 15-25 mm i diam. Blå eller hvid; frugten er en kapsel, frøene er flade og ægformede, og klimaet er køligt og fugtigt. Hør er den tidligste producent af naturlige plantekinesiske linned bomuldsstoffer, som har en historie på mere end 10.000 år. Hør er en ren naturlig kinesisk bomuldsstofproducent i linned. På grund af dets bemærkelsesværdige egenskaber ved svedeabsorption, god åndbarhed og ufarlig for den menneskelige krop, værdsættes den mere og mere af mennesker. På samme tid er hør stadig en olieafgrøde.


Hørolie indeholder en stor mængde umættede fedtsyrer, så den bruges til at forhindre hyperlipidæmi og atherosklerose. Floks har oprindelse i den Nye Østen og Middelhavskysten. Så tidligt som for 5.000 år siden i den neolitiske tid, schweiziske søbeboere og gamle egyptere. Linned er blevet dyrket, og tekstilstoffer fra producenten af ​​kinesisk linned bomuldstoffer er blevet brugt." mumie" fra hele Egypten er også dækket med linned. Hør kan lide et køligt, fugtigt klima. Producenten af ​​linned af kinesisk linned bomuldsstof har egenskaberne ved stærk trækkraft, blødhed, god finhed, svag elektrisk ledning, hurtig vandabsorption og opsvulmning af vand og høj ekspansionsforhold. Det kan spinde højgarnegarn og fremstille stof i høj kvalitet.


Olietype linned kaldes også hør. Hør har en historie med dyrkning i Kina i mindst 1.000 år. Kinesisk linned af bomuldsstofproducent linned blev introduceret fra Japan i 1907. Hørene er hjemmehørende i Middelhavsregionen, og de europæiske og asiatiske tempererede zoner dyrkes.


Bomuld og linned refererer til bomuld og hamp som råvarer. Bomuld og hamp er begge tempererede planter. Frøene af bomuld og ramie tages separat. Efter tørring tørres maskinen, og frøene og bomuldsdelene nedbrydes. Efter at have været presset af maskinen, efter at have passeret gennem tekstilet i en tråd, blev duken og til sidst farvet det færdige produkt.