Tre typer Sofa Fabric funktioner

- Apr 04, 2019-

Blandt alle sovetyper synes stofsofaen i Hangzhou DC HOME TEXTILE CO. LTD at lægge større vægt på harmonien mellem praktisk og skønhed. Den enkle og elegante aristokratiske atmosfære giver folk mulighed for at nyde en anden slags aristokratisk liv i deres fritid. En stofsofa med en unik stil, stof og behageligt møde føles som en mester, der kan mærke vindens varme blæser i det, hvilket gør romance og elegance blomstrer i fred.

Lad mig introducere det nedenfor:

1. Burlap sofa : Tekstil sofaen er tæt og blød, blød og hård, med et simpelt og naturligt temperament. Linnesofaens større egenskaber er, at den er relativt slidstærkt, ikke let at pleje, ikke falme, ikke låne, genererer ikke statisk elektricitet og støber ikke på våde steder.

2. Ren bomuldssofa : Stofsofaen i ren bomuldsstof er miljøvenlig og behagelig. Denne type sofa er blød, åndbar, naturlig og miljøvenlig og er meget tæt på huden. Det er for tiden en markedsandel. Den rustikke stil bruges i mange bomulds sofaer. Det er kendetegnet ved lav pris og forskellige farver, men elasticiteten er dårlig, let at rynke, let at farve og mindre slidstærk. Under sygeplejeprocessen skal det bemærkes, at sofaen kan håndvaskes eller vaskes, og strygningstrinnet er vigtigt efter tørring. For at undgå krympning kan det effektivt reducere risikoen for forringelse af svampen ved at sende den til en professionel vaskebutik til kemisk rensning. I daglige situationer, vakuum en gang hver anden måned.

3. Flannelsofa : Flanelstofets stofsofa er blød og delikat. Ligesom pels af et lille dyr giver flanens stofsofa det mest imponerende indtryk af sin super delikate og blide touch. Fra den tidligere corduroy til den nuværende ruskind har flannel sofaen ændret sin identitet i det glamourøse og elegante. Sammenlignet med andre stoffer er fløjlssofaen dyr, og den bedre flannel er 500 yuan / meter. Karakteristika ved denne slags sofa er, at den har et stilfuldt udseende, god farvegengivelse effekt, støvtæt, anti-fouling osv., Men det er let at generere statisk elektricitet.

For at lære mere om sofaen, vil DC HOME TEXTILE få dig en mere detaljeret introduktion.

Velvet sofas