Tips til stue og sofa

- Sep 26, 2019-

Sofa er den vigtigste del af boligindretning. Det er ikke kun praktisk, men også sofaens stil påvirker harmonien i hele hjemmet. Ligegyldigt hvilken sofastil der skal være i overensstemmelse med designet til boligindretning, hvis stilen på sofaen og boligindretningen ikke er den samme, vil den fremstå uforenelig, ikke kun med dårligt udseende, men også påvirke skønheden i rummet . At vælge en pakke med sofaer, der er egnet til boligindretning, er en glasur på kagen til stue-design.

Moderne klud sofa har altid været repræsentant for friskhed, hvilket vil gøre hele familien føler sig meget varm, og valg af klud sofa mønster er mere, kan ændres efter ønske, og klud sofa er relativt billig, meget velegnet til unges smag. Moderne stofsofa kan ikke kun bruges til at dekorere rummet, men også et godt sted at slappe af efter træthed. Skab en unik atmosfære af varme, enkelhed, adel og romantik til din stue.

Modern cloth sofa

Vigtigste funktioner : friske farver, rige mønstre, aftagelig kludjakke let at håndtere

Formstil : den overordnede form er enkel og firkantet, fuld af moderne modefølelse, ny stil

Ydelseselementer : De fleste af dem kan ikke se rammen på sofaen, men er indpakket på bagsiden af stofpuden og bunden af cortex.

Tip med boligindretning : Enkel og udskiftelig moderne stofsofa har en unik designstil, og matching til andre møbler afhænger hovedsageligt af valget af farvemønstre. Stof sofa med strip mønster ser pæn og forfriskende ud, hvilket er velegnet til den enkle og livlige design af stuen; sofaen med geometrisk og abstrakt mønster giver folk en moderne og avant-garde følelse, som er velegnet til moderne familier; sofaen med stort blomstermønster er hoppende og lys, hvilket kan bringe vitalitet og vitalitet til kedelige og stereotype familier; Farvede stoffer er meget populære. Store enkeltfarver giver folk en stille og frisk opholdsstedsatmosfære.