Brug en pude til at øge dit hjems ansigtsværdi

- Apr 26, 2019-

Når jeg kommer hjem og lægger mig i en blød sofa, vil jeg holde en blød lille ting - en pude som en pude til en boligbløddragt, statusen i hjemmebranchen er allerede lig med håndtaskenes status i mode verden.

Matchende færdigheder

Lysende sofaer med lyse pude, lignende farver kan blande hele rummet, nogle enkle mønstre og skelne sofaen fra puden.

Den lette farvede sofa er matchet med lyse farvede puder, og farvernes kontrast giver pladsen i ren farve med en anden følelse.

Brug en mørk sofa til at matche den lyse pude, som kan bringe det store ånde bragt i sofaen til den langsomme overgang til den overordnede lyse farveatmosfære, og brug puden som et balancepunkt, der passer til hinanden.

Den mørke sofa kan også matches med søde og tegneserie lyse puder. Uniformen er funktionen af udsmykning, som kan lindre den tunge følelse bragt af den mørke sofa og forbedre stilen i stuen.

Når vi køber en pude, skal vi være opmærksomme på komforten af den indre kerne. Almindeligvis vælger svamp, bomuld, hule bomuld osv. Det rigtige materiale efter deres egen egnethed.

De ydre emballagematerialer i puderne vælges i henhold til deres egne hobbyer og sofaens overordnede stil. Fælles materialer er: almindelig bomuld, twill bomuld, kashmir, satin, nylon, lærred og så videre.

Valget af puder er ikke kompliceret, enten farverne er ens eller farverne er kontrasterende.