Principper for valg og indkøb af stuen gardinfarver

- Sep 21, 2019-

Principper for valg og indkøb af stuen gardinfarver

1. I betragtning af den samlede effekt af stuen som den primære faktor skal du vælge den passende gardinstil, farve og mønster i henhold til de forskellige dekorative stilarter i stuen.

2. Mørke gardiner er værdige og klassiske; let tonet og gennemsigtigt tyndt gardinstof kan skabe en højtidelig, enkel, generøs og lys visuel effekt.

3. Hvis den indvendige tone er blød, kan den dekorative effekt af gardiner fremhæves. Metoden til intens farvekontrast er egnet. For eksempel har stuen allerede lysfarvede landskabsmalerier eller andre farverige dekorationer, møbler osv., Gardinet er bedre elegant. Tværtimod, hvis de blå-lilla gardiner hænger på de gåsegule vægge, vil de se meget stilfulde ud.

Living Room Curtain Colors

Hvilken farve vælger du til stuen gardiner?

1. Valg i henhold til sæson og miljø i regionen. Om sommeren, på grund af den varme og høje temperatur, bør tekstilerne med kolde toner vælges, mens om vinteren skal tekstilerne med varm tone vælges, mens i foråret og efteråret skal stofferne med neutral tone vælges.

2. Farven på stuen gardin kan også bestemmes i henhold til dekoration stil. Forskellige stilarter har visse krav til dekorationselementer og farver, så at matche med den overordnede stil kan gøre hele stuen miljøet mere harmonisk og harmonisk.

3. Farven på stuen gardin skal være den samme som på jorden. Hvis jorden er lilla-rød, kan gardinet vælge lyserøde, lyserøde og andre lignende farver som jorden, men det kan ikke være ensartet. Når kontrasten mellem jorden og møbelfarven er stærk, kan jordfarven vælges som centrum; når kontrasten mellem jordfarve og møbelfarve er svag, kan møbelfarve vælges som centrum.

4. Hvis jordfarve og møbelfarve ikke kan bruges som reference, kan farvesystemet også vælges i henhold til lysfarven. Det varme orange lyssystem kan matches med det kolde farvesystem som beige og frugtgrønt, og det mælkehvide neutrale lyssystem kan matches med det varme farvesystem som beige, lys kaffe og lys rød. Derudover bør disharmonisk farvetilpasning især undgås. Generelt er rød og grøn, grøn orange, rød og blå, gul og lilla ikke i harmoni.