Hvad er forskellen mellem trykte gardiner og udbrændte gardiner?

- Mar 02, 2020-

1. Forskel i dekorativt mønster
Normalt kan trykte gardiner kun have et klart mønster på fronten, og mønsteret på bagsiden er kun forfra, fordi der ikke er nogen udskrivning, så det er diset.
De forreste og bagerste sider af de rådne blomstergardiner er næsten de samme og klare blomstermønstre. I dette tilfælde er der en anden funktion ved at bruge de rådne blomstergardiner, det vil sige fra vinduessiden, du kan se flotte gardiner.
2. Forskel i behandlingsteknologi
Rotten blomsterforarbejdningsteknologi skal bruge to slags kemiske fiberblandede tekstilprodukter med forskellige syrebestandigheder. Efter den syrne rådne massetrykning og kemisk forarbejdning vil den del af den kemiske fiber, der ikke er modstandsdygtig over for syre, rådne. Den eksponerede syrebestandige kemiske fiberdel producerer et lyst blomstermønster, der gør sit udseende smukt og har en avanceret farverig følelse.
Udskrivningsklud: Metoden til installation af overførsel eller cirkulær skærm på den rene grå klud for at udskrive farvetone og blomstermønster kaldes farvningsklud. Dens egenskaber: lys farve, farverig og omhyggelig blomster mønster.
3. Forskel i stofmateriale
(1) Udskrivningsgardin: udskrivningsklud er en metode til at installere overførsel eller cirkulær skærm på massiv grå klud for at udskrive farve og blomstermønster. Dagens udskrivningsgardiner er for det meste varmeoverførselsudskrivning, det vil sige udskrivning af blomster på papir først og derefter ved hjælp af varmeoverførselsprinter til at udskrive på klud, så vi er nødt til at udskrive blomster efter at have lavet en god version. Normalt, efter at det nye mønsterdesign kommer ned, skal vi først udskrive og plade, en tone og en plade.
(2) Udbrændt gardin: den udbrændte forarbejdningsteknologi er en udskrivningsproces, hvor ætsende kemikalier trykkes på overfladen af to eller flere slags kemiske fibre, og derefter beskadiges en kemisk fiberkomponent ved tørring og forarbejdningsteknologi for at fremstille en blomster mønster. Generelt bruges det til tekstil til mekanisk udstyr, sådanne mønstre eller konvekse og konkave ordnede eller til at vise gennemsigtig farve Blandt dem er effektiviteten og den brede anvendelse af rådne blomstergardiner relativt omfattende. Råtne blomstergardiner har egenskaberne blødhed, natur og fugtabsorption og ventilation.