Hvad er egenskaberne ved polyester

- Oct 20, 2020-

1. Høj intensitet. Den korte fiberstyrke er 2,6 ~ 5,7 cN / dtex, og fiberen med høj tæthed er 5,6 c 8,0 cN / dtex. På grund af dens lave hygroskopicitet er dens vådstyrke og tørstyrke stort set de samme. Slagfastheden er 4 gange højere end nylon og 20 gange højere end viskosefiber.

2. God fleksibilitet. Elasticiteten er tæt på uld, og den kan næsten helt komme sig, når den strækker sig 5% til 6%. Rynkemodstanden overstiger andre fibre, det vil sige stoffet rynker ikke og har god dimensionstabilitet. Elasticitetsmodulet er 22 ~ 141cN / dtex, hvilket er 2 ~ 3 gange højere end nylon.

3. God varmebestandighed.

4. Overfladen på polyester er glat, de indre molekyler er tæt anbragt, og molekylerne mangler hydrofil struktur, så fugtigheden genvinder er meget lille, og fugtabsorptionsevnen er dårlig.

5. God slidstyrke. Slidbestandigheden er kun næst nylon, som er den bedste i slidstyrke, og er bedre end andre naturlige fibre og syntetiske fibre.

6. God lysmodstand. Lysegenskab er kun andet end akrylfiber.

7. Korrosionsbestandighed. Det er modstandsdygtigt over for blegemidler, oxidanter, kulbrinter, ketoner, olieprodukter og uorganiske syrer. Det er modstandsdygtigt over for fortyndet alkali, ikke bange for meldug, men varm alkali kan få det til at nedbrydes.

8. Dårlig farvelægning.

polyester sofa fabric