Hvad ved du om så mange hjemmetekstilstoffer?

- Feb 22, 2020-

Koral fløjl
Coral velvet er en ny type stof. Coral velvet er som navnet antyder en slags korallignende tekstilstof med farverig og god dækning.
Coral velvet er lavet af importeret DTY mikrofiber.
Monofilament har fin størrelse og lille bøjningsmodul, så dens stof har enestående blødhed.
Fibertætheden er høj, det specifikke overfladeareal er stort, så dækningen er god.
Fiberen har et stort specifikt overfladeareal, så den har en høj kerneabsorptionseffekt og permeabilitet. Det er behageligt at have på og har god dekontamineringsevne. Da fiberstoffet er blødt og tæt kan passe til det objekt, der skal aftørres, har det en god rengøringseffekt
På grund af fiberens store specifikke overfladeareal er lysreflektionen på overfladen af fiberaggregatet dårlig. Derfor er stoffet lavet af denne fiber let og elegant i farve og blødt.
Funktioner: fin struktur, blød hånd, ingen pilling, ingen falmning, men på grund af princippet om vævning vil håret falde lidt. Fremragende vandabsorption, tre gange bomuldsprodukter. Ingen hudirritation, ingen allergi. Smukt udseende og rige farver. Det er et nyt alternativt produkt af bomuldsbadekåbe i Kina.
Farley
Engelsk Navn: flanno, flanel flanel er et fremmedsprog. Det er et blødt og fluffy uldstof lavet af kæmmet uldgarn. Det blev grundlagt i Wales, England, i det 18. århundrede. I Kina henviser det generelt til uldstof med stil af jacquard, der er lavet af blandet farvet kæmmet uldgarn. Der er et lag med fuld, fin og ren fluffy dækning i den uden eksponeret struktur, blød og flad håndfølelse og lidt tyndere kropsben end merden.
Produktionen af flanel er først at farve en del af uld, derefter blande noget af den primære farveuld, blande og dreje det i blandet farve uldgarn, og derefter strikkes det i stof og afsluttes med at krympe og trække. De fleste af dem er lavet af twill eller almindelig vævning. Foruden hele uld er de anvendte råmaterialer generelt blandet med uldviskose, og nogle blandes med en lille mængde nylonfiber for at forbedre slidstyrke.
Funktioner: farven på flanel er ren og generøs. Det kan opdeles i lysegrå, mellemgrå og dybgrå. Det er velegnet til fremstilling. Flanneletten er dækket med et lag med fuld, fin og ren fnug, som ikke viser tekstur. Den er blød og glat, og dens kropsben er lidt tyndere end merden. Flanelletten afsluttes med at krympe og hæve med fuld håndfølelse og fin ruskind.
Fløjl
Fløjl er navnet på et silkestof, hvor fløjlens varp udgør en løkke eller bunke på stoffets overflade. Også kendt som Zhangrong, det er opkaldt efter sin oprindelse i Zhangzhou-området, Fujian-provinsen, Kina. Ming-dynastiet har et stort antal produktioner, er en af de traditionelle kinesiske stoffer. Der er to kategorier af blomster og grøntsager, såsom dobbeltsidet fløjl fire i en Ruyi-broderet drage, der lapper kvindetøj og blå ensidet, fløjl, dametøj, der er fundet i Ming Tombs of Beijing.
Råmaterialet af fløjl er en rå silke af 22-30 kokon, der også bruger silke som varp og bomuldsgarn som "jorden" vævet med skud. Det er lavet af silke eller rayon. Både vridning og skud affjedres eller semi-affydes, farves, vrides og derefter væves.
Funktioner: Fluffy fluffy, fin struktur, blød fornemmelse, smuk og generøs. Elastisk, ingen kaste, ingen pilling, god vandabsorption.
Fløjl
Gyldent fløjl er en slags tekstil, som er vævet med silke og viskosefilament som råmaterialer, og dens jordstruktur er almindeligt vævet, og det er et dobbeltlags varp fleece stof. Bunken er tyk, lang og let skråt, men ikke så glat som andre slags bunker. Det bruges generelt til moderigtigt afslappet kvinders slid, gardiner og dekorative artikler.
Det bruges til kvinder, tøj til hjemmet, dekoration til biler, sovesofet klud, bagagerumsforing, pude og andre felter, især efter udskrivning er det mere velegnet til offentlige steder såsom hoteller, hoteller, teatre og boligindretning.
Funktioner: det gyldne fløjlsstof føles silkeagtigt, glat og seigt. Selvom det vil kaste noget hår, er det blødt og hudvenligt efter rengøring.
Yang Li Rong
Det kaldes også fleece. Det er vævet af en stor rund maskine. Efter vævning farves den grå klud først og behandles derefter ved en række forskellige komplekse processer, såsom tegning, kæmning, klipning og ryster.
Cashmere: generelt 100% polyester.
I henhold til polyester-specifikationer kan det opdeles i: filament, spundet og mikro polær fleece.
Blandt dem er superfin den bedste i kvalitet og den højeste i pris! Derudover er der også drop-nål polær fleece, der tegner sig for en stor andel.
På samme tid er der også cashmere med spandex. Da kvaliteten er vanskelig at mestre, skal teknologien forbedres yderligere.
Prisen på kort fiber Cashmere er lidt højere end prisen for Long Fiber Cashmere.
Polyester er et kemisk stof, kollektivt benævnt polyesterfiber.
Funktioner: Stoffets forside er børstet, kornene er fluffy og tæt, men det er ikke let at kaste og pille, ryggen børstes tyndt og jævnt, hårene er korte, strukturen er klar, og den fluffy elasticitet er fremragende.
Så forstår du det?