Hvad stof er Chenille

- May 13, 2020-

Chenille-stoffer bruges hovedsageligt til ornamenter, det bruges til gardiner eller sofadæksler, men også til tøj. Chenille-stoffet er et relativt fint kernegarn, der består af to garner, og han har en meget tyk følelse. Den generelle fornemmelse og andre egenskaber er også fremragende, og vandabsorptions- og suspensionsegenskaberne er særlig gode.

organic-chenille-sofa-fabric

Chenille-stof har mange fordele.

1. Udseende

Det har en meget tyk følelse, og det overordnede udseende ser meget lys ud, dette kan gøres til et meget smukt mønster eller blomstertype, det overordnede look er meget avanceret, og det er især elegant og luksuriøst, uanset om det er placeret i Overalt er meget smuk, kombinationen af ​​dekoration og praktisk gør hele rummet ser meget yndefuldt og luksuriøst, viser en meget ædel følelse.

2. Berøringsfølelse

Dens stof er et kernegarn lavet af fibertråde, og hele overfladen er meget fuld, det har en fløjlsagtig berøring, berøringen er meget blød og den er særlig behagelig.

3. Affjedring

Dette stof har en meget god ophæng, det kan være vinkelret på jorden for at bevare denne struktur, så hele rummet er meget stort og meget smukt.

4. Skygge

Dette gardin kan være skraveret, kan tilpasse sig mennesker' s efterspørgsel efter en anden intensitet af lys, kan modne og stærkt sollys om sommeren og har en meget god opvarmningseffekt om vinteren, kan forbedre klimaet og miljø i hele rummet! , Og det kan også være anti-allergisk og antistatisk.

5. hygroskopicitet

Denne nudle er meget hygroskopisk, den kan absorbere fugt, der er meget forskellig fra sin egen vægt, og den føles meget tør. Mange mennesker kan godt lide det.