Hvad er stof?

- Feb 24, 2020-

Det behøver ikke at være linned eller bomuld, det behøver ikke at være mønstre,
Naturlige fibre eller syntetiske fibre er også lavet af stoffer. Naturlige fibre er hovedsageligt bomuld, hamp, uld, syntetiske fibre er hovedsageligt polyester, nylon, akryl, vinylon, klor osv. Der er også nogle specielle stoffer, der vil bruge andre specielle fibre såsom forskellige metalfibre, bambus carbonfibre osv. .
Stoffer er opdelt i vævede stoffer (vævede stoffer) og strikkede stoffer samt nonwovens (non-woven stoffer).
Vævet stof dannes ved skæringspunktet mellem garpens skæv- og skudretninger i henhold til en bestemt regel, som generelt ikke er elastisk, såsom stof af skjorter eller dragter; strikket stof dannes ved, at garnet vikles i henhold til en bestemt regel, der er blødt og elastisk, og de almindelige bomulds-t-shirts og undertøj er generelt strikket; ikke-vævet stof dannes ved et tilfældigt arrangement af korte fibre eller filamentfibre gennem retningen Efter forstærkning dannes det med lave omkostninger, hurtig produktion og bred anvendelse. Foret til almindelig make-up bomuld, bleer og noget tøj er nonwovens.
Disse er alle stoffer. De har en bred vifte af koncepter. De er ikke nødvendigvis lavet af bomuld, hamp eller mønster. Måske mener du arrangeringsreglen for garn, men det ikke-vævede stof har ingen arrangementeregel.