Hvad er linned bomuld

- Mar 09, 2018-

Producenter af kinesiske hør og bomuld fabric producenter har funktionerne af temperaturregulering, anti-allergi, anti-statisk og anti-bakteriel. På grund af den gode hygroscopicity af hør, kan det absorbere 20 gange sin egen vægt, så fremstilling af asiatiske kinesiske linned bomuldsstof kinesiske hør bomuld kommercielle producenter føles tørre, og i dag, fremkomsten af anti-rynke, ikke-skalerbar linned produkter og fremkomsten af blandet produkter har yderligere udvidet markedet for linned produkter. Internationalt, er vævning af linned for det meste en vævning maskine og en kårde vævning maskine. Produkterne omfatter delikat og elegant linned lommetørklæder, shirting materialer, crepe, fancy garn produkter, sportstøj og linned blandinger. Husholdnings produkter omfatter: gardiner, vægbeklædning, duge, sengetøj mv. Industrielle produkter omfatter: lærred, bagage telte, isolerende klud, filter klud og luftfartsprodukter. Høj kvalitet ren hør sælges på markedet er dyrt. Prisen kan også afspejle kvaliteten af linned. De fleste af de billige sengetøj er vævet med hamp og fibrene er kortere. Enkelte købmænd sælge semi-hør hør og bomuld linned til sengetøj, og vi kan bruge følgende metoder til at skelne dem.

(1) lystransmission kontrollere, om tykkelsen af kæde og skud er ensartet. Hvis kæde og skud er også ensartet, kan det være en bomuld kinesiske hør bomuld fabric producent.

(2) stramme klud for at kontrollere tæthed af væve.

(3) høj kvalitet primær farve linned er brun, skinnende og jævnt absorberes. Linned er ikke godt, og linned behandles som en kompatibel fiber. Vandoptagelse er ujævn, og det vil vende sort efter at blive våd.

(4) udenfor uldgarn linned, jo mindre overflade, jo bedre.

(5) semi-linned stof har forskellige vertikale og horisontale trykken.

(6) træk en tråd, hvis der er bøjninger og punkter i begge ender, linjen er bomuld. Linned tråd, der er revet bør være glatte i begge ender, ellers er det ikke ren.

(7) Hvis kaustisk soda er anvendt på lærredet, linned bliver brunligt gule og bomulden vil være bleg gul.