Identifikation af linned bomuldsstof fabrikanter

- Jul 03, 2018-

Hvad er den kinesiske linned bomuldsstof fabrikant, identifikation af kinesisk sengetøj bomuldsstof fabrikanter:

Kinesiske linned bomuldsstof fabrikanter bruger bomuld som råmateriale, gennem væv, tekstiler, der er sammenflettet af warp og weft garn. Bomuldsmaterialet er hygroskopisk, hygroskopisk, alkali-resistent og hygiejnisk og er blevet hilst velkommen af mange forbrugere. Men hvordan man vasker bomuldstøj er den bedste måde? Jeg er her for at hjælpe dig:

Kontroller stoffet for vedligeholdelsesmærker først. I så fald følg producentens anvisninger. Hvis ikke, skal du først afprøve for at bestemme den bedste vaskemetode. Pletter på strøelse, såsom sengetæpper, er generelt vandopløselige pletter. Da 100% af bomuldsstoffet har tendens til at absorbere urenheder eller falme i opløsningsmidlet under kemisk rensning, kan vandvaskning vise sig at være den bedste vaskemetode. Du kan måle stakkenes størrelse før vask for at sikre, at krympningen sker efter vask for at afhjælpe.

Se efter et lille stykke ubemærket sted på bunken stoffet for at teste farvefastheden med vand og vaskemiddel. Det er bedst at teste med det rengøringsmiddel, der anvendes til vask, da de opnåede resultater er korrekte. Hvis farvefastheden er ok, skal du bruge varmt vand og en forvalgt rengøringsmiddel til at udføre maskinvask i den normale procedure. (Det varme vand kan forårsage krympning.) I slutrengøringstrinnet kan der tilsættes noget papirmasse for at øge stoffets fasthed.

Hvis du vil have dette stof til et blødt og hårdt udseende, skal du lægge bunken på vaskemaskinen til at trykke på. Men pas på at ikke klip plastikremmen (spænde) eller metal lynlås til klipperens øvre og nedre splinter. Hvis du vil have en blød følelse, læg den i tørretumbler og tør det med bomuldsstof og til sidst trykke det som bomuldsstof.